Η Αντιγόνη Κουλουκάκου επέστρεψε στη Γη της ελιάς και μας έδειξε το reunion Ιουλίας και Στάθη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου επέστρεψε στη Γη της ελιάς και μας έδειξε το reunion Ιουλίας και Στάθη

Τα πρώτα γυρίσματα στην Κηφισιά. Η Ιουλία έγινε ξανά μαμά και στη Γη της ελιάς. 

Κάποια πράγματα μοιάζουν καρμικά στη Γη της ελιάς, όπως ο έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας ή για την ακρίβεια στο σημείο που βρισκόμαστε στο σενάριο, αυτή η υπέροχη σχέση που έχουν δημιουργήσει αναμένοντας το παιδί τους. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μετά από απουσία δύο μηνών από τα γυρίσματα της σειράς, επέστρεψε χθες και μας έδωσε μία γεύση από το reunion με τον άντρα της ζωής της και την τηλεοπτική κόρη τους, Αριάδνη.

Ο έρωτας ανθίζει ξανά για Ιουλία και Στάθη

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, έπρεπε να απουσιάσει για κάποιο διάστημα από τη Γη της ελιάς, για να χαρεί τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η ζωή της και η καθημερινότητά της απέκτησε άλλη προτεραιότητα. Και τώρα επιστρέφει ξανά στα επεισόδια για να υποδυθεί και τον ρόλο της τηλεοπτικής μαμάς Ιουλίας, που φέρνει στον κόσμο το παιδί της και γιο του Στάθη.

Διαζύγιο για έναν Βρετάκο στη Γη της ελιάς ενώ οι φανς της Βασιλικής αντιδρούν για το φλερτ Μιλτιάδη

Η ηθοποιός ήδη από χθες έκανε μερικές σκηνές με τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Ειρήνη Τάσσου που υποδύεται την κόρη της Αριάδνη, στο μαιευτήριο, όπου θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους. Αν βλέπεις τη σειρά, ξέρεις πως η Ιουλία έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη Μάνη και ήρθε στην Αθήνα, με στόχο να είναι ήρεμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Αυτό το επεισόδιο με τη γέννηση του παιδιού τους, θα το δούμε σε μερικές μέρες. Έγινε όμως και ένα ακόμη γύρισμα, στην ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς, όπου το τηλεοπτικό ζευγάρι δέχθηκε και τις ευχές από τους περαστικούς, που τυγχάνει να βλέπουν και τη σειρά.

Αρκετά ρομαντικό αυτό το γύρισμα και σίγουρα αναρωτιέσαι αν θα έχουμε επανασύνδεση για το ζευγάρι. Γιατί μέχρι σήμερα τους έχουμε δει να μην κάνουν σχέδια για το μέλλον και να είναι προσηλωμένοι μόνο στον ερχομό του παιδιού τους.

Μετά το ευχάριστο γεγονός όμως θα επαναπροσδιορίσουν αρκετά πράγματα και θα πάρουν την απόφαση να μείνουν για πάντα μαζί. Τώρα πια υπάρχει και η συμφιλίωση της Ιουλίας και της κόρης της Αριάδνης, οπότε όλα οδηγούν σε ένα ευτυχές τέλος για το ζευγάρι. Γάμος, δεν προβλέπεται ωστόσο τη φετινή σεζόν. Μπορεί να έχουμε τέτοια έκπληξη από την επόμενη. Κανείς προς το παρόν, δεν το έχει αποκλείσει να συμβεί.

Προς το παρόν ο μόνος γάμος που αναμένεται, είναι εκείνος της Αθηνάς και του Τζον, δηλαδή της Άντζελας Γκερέκου και του Απόστολου Γκλέτσου. Όσο για το ενδεχόμενο να δούμε και τον Παρασκευά γαμπρό στο πλευρό της Ειρήνης, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.