Survivor: Ο Φάνης είπε αυτό που σκεφτόμασταν για τον υποψήφιο Χριστόφορο και το κοινό τον αποθέωσε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Φάνης είπε αυτό που σκεφτόμασταν για τον υποψήφιο Χριστόφορο και το κοινό τον αποθέωσε

Την μια μέρα οι κόκκινοι τιμωρούσαν την Δώρα που δεν χάρισε το παιχνίδι στον Χριστόφορο και την επόμενη η ομάδα του τον βγάζει υποψήφιο. 

Το «θέατρο του παραλόγου» όπως λένε οι fans του Survivor συνεχίστηκε και μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με την κόκκινη ομάδα να είναι αυτή που τελικά έχασε και έπρεπε να ψηφίσει κάποιον προς αποχώρηση.

Survivor: Ο ρόλος της Δαλάκα στον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται η Δώρα και η αντίδραση του Twitter/X

Ο υποψήφιος Χριστόφορος και η αντίδραση του Φάνη

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ξάφνιασε τους περισσότερους μιας και υποψήφιος βγήκε ο Χριστόφορος. Ο λόγος που αυτή η επιλογή κρίθηκε «παράλογη» και από την μπλε ομάδα και από το κοινό που παρακολουθούσε τις εξελίξεις είναι πως την προηγούμενη ημέρα η Δώρα είχε δεχθεί την επίθεση των κόκκινων για το γεγονός πως δεν χάρισε την μονομαχία στον Χριστόφορο επειδή εκείνος είχε πονεμένο πόδι αλλά διεκδίκησε την παραμονή της κανονικά και γι' αυτό τελικά ενώ την είχαν επιλέξει ζήτησαν να μην πάει μαζί τους στο έπαθλο.

Ήταν λοιπόν άκρως περίεργο που λίγες ώρες αργότερα η ίδια η ομάδα του έστειλε τον Χριστόφορο ξανά στη διαδικασία της μονομαχίας, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να ψηφίσουν τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, αφού είναι αγωνιστικά στο ίδιο επίπεδο με τον Χριστόφορο.

Αυτό και τόνισε ο Φάνης σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Χριστόφορου.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι έκαναν ολόκληρη επίθεση στην Δώρα για τον τραυματισμό του Χριστόφορου και μετά από 3 μέρες βγάζουν υποψήφιο τον Χριστόφορο. Αγωνιστικά με τον Παπαχαραλάμπους είναι πολύ κοντά αλλά έχοντας κάνει μια τεράστια εισαγωγή για τον τραυματισμό του Χριστόφορου πίστευα θα βγει υποψήφιος ο Παπαχαραλάμπους» είπε ο Φάνης.

Το κοινό συμφώνησε με την τοποθέτηση του Φάνη και τον αποθέωσε στο Twitter/X για όσα είπε και που έβαλε στην ουσία τα πράγματα στην θέση τους.

Η «επίθεση» του Γκιουλέκα στην Δώρα

Και η Δώρα κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση των κόκκινων - όπως θα είδες στο βίντεο πιο πάνω - και την ώρα που ξεκινούσε την τοποθέτησή της ο Γκιουλέκας προσπάθησε να την σταματήσει λέγοντάς της πως αυτό που επρόκειτο να πει θα ήταν κακό για την Κατερίνα. Ο Γκιουλέκας νόμιζε πως η Δώρα θα μιλούσε για την ψήφο τη δική του και της Δαλάκα, κάτι που θα ήταν άδικο γιατί η Δαλάκα ψήφισε Παπαχαραλάμπους.

Η Δώρα ωστόσο, δεν είπε κάτι για την πρώην συμπαίκτριά της. Κυρίως μίλησε για τον αγώνα της με τον Χριστόφορο, και το τι συνέβη, ενώ πρόσθεσε πως θα μπορούσαν οι κόκκινοι να είχαν ψηφίσει κάποιον άλλο, αλλά πλέον δεν μπορεί να τους κρίνει γιατί δεν είναι μέλος της ομάδας τους.

Το κοινό δεν κατάλαβε τον λόγο που ο Γκιουλέκας έκανε αυτή την επίθεση στην Δώρα, ωστόσο όλοι συμφώνησαν πως πλέον ο συγκεκριμένος παίκτης έχει χάσει τον δρόμο του και έχει γίνει φερέφωνο της Δαλάκα για να προχωρήσει στον τελικό.