Με τέσσερις λέξεις ευχήθηκε η Ναταλία Γερμανού στην Ελένη Μενεγάκη για την ονομαστική της γιορτή

Με τέσσερις λέξεις ευχήθηκε η Ναταλία Γερμανού στην Ελένη Μενεγάκη για την ονομαστική της γιορτή

Με δεδομένη τη νέα εποχή εξωστρέφειας της Ελένης Μενεγάκη στα social media, η βασίλισσα της μικρής οθόνης, έστειλε αγάπη και ευχές σε όλον τον κόσμο που γιορτάζει.

Γιορτινή ημέρα η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία από νωρίς έκανε ποστ στο Instagram στέλνοντας ευχές στη μισή Ελλάδα που γιορτάζει σήμερα.

«Χρόνια μας πολλά βρε παιδιά !! Να μας χαίρεστε !! Αγάπη για όλο τον κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών μέσα από το αυτοκίνητό της και ποζάροντας με πλατύ χαμόγελο.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στην Ελένη Μενεγάκη αυτό που κάθε μητέρα θα ήθελε να ακούσει για τον γιο της

Οι ευχές της Ναταλίας στην Ελένη

https://www.instagram.com/p/C7OHpRSoUfb/

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τρόπο που κάθε γυναίκα θα χαιρόταν

H Nαταλία που τη συνδέει μια βαθιά εκτίμηση για την Ελένη, της ευχήθηκε με τέσσερις λέξεις.

eleni.jpg

Πρόσφατα η Ναταλία είχε κάνει ένα ακόμα σχόλιο για τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης και πάλι στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του Καλύτερα Δε Γίνεται και ο Άγγελος Λάτσιος, όπως εξήγησε, πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο και από τη συναναστροφή τους εκεί κατάλαβε πόσο καλό παιδί είναι.

Πριν μερικούς μήνες, η Ναταλία είχε πει μέσα από την εκπομπή της πως στην πιο δύσκολη στιγμή της, ήταν η Ελένη που τη βοήθησε:

«Θα συμφωνήσω ότι η Ελένη -το γνωρίζω από προσωπική πείρα θα σας το πω- είναι άνθρωπος που σου απλώνει το χέρι στα δύσκολα. Είτε αν τα δύσκολά σου είναι κυριολεκτικά ζόρια όπως αυτά που πέρασε η Νάνσυ Νικολαΐδου είτε αν σε δει ζορισμένη ψυχολογικά, πάλι θα είναι εκεί να σου απλώσει ένα χέρι ψυχολογικής στήριξης και βοήθειας. Είναι πολύ ωραία η παρέα που έχουν φτιάξει στην εκπομπή».

Το 2016, όταν οι δύο γυναίκες είχαν βρεθεί τηλεοπτικά στην εκπομπή της Μενεγάκη, η Ναταλία είχε εξομολογηθεί:

«Πέρυσι συνάντησα την Ελένη και είχα να τη δω πολύ καιρό. Όταν συναντηθήκαμε εκεί που πηγαίνουμε και φτιάχνουμε τα νυχάκια μας, ήταν η πρώτη φορά που τηλεοπτικά ήμασταν σε διαφορετικά κανάλια και συνέπεσε να είμαστε στην ίδια ώρα. Μπήκα μέσα και ένιωσα αυτή τη χαρά που δεν τη νιώθεις όταν βλέπεις τον ανταγωνιστή σου. Τη χαρά σαν να είδα μία φίλη που θα μου έκανε και καλό το να τη δω.

Πάω μου λέει η Ελένη "τι κάνεις; πώς είσαι;”, λέω "καλά”. Τότε, με κοιτάζει και μου λέει "δεν είσαι καλά, το βλέπω εγώ το μάτι σου”. Εκείνη τη στιγμή μου έβγαλε όλη την εξομολογητική διάθεση που έχω όλα αυτά τα χρόνια που τη ξέρω και της λέω "δεν είμαι καλά, έχεις δίκιο”. Θέλω να το πω αυτό αυτό, γιατί είναι πάρα πολύ σπάνιο να συναντάς τον τηλεοπτικό σου "αντίπαλο” και αυτός ο άνθρωπος μέσα σε είκοσι λεπτά να σε κάνει να νιώσεις καλά. Είχε πλάκα αυτό!».

Όσο για την Ελένη, για τη σχέση με τη Ναταλία- επαγγελματική και προσωπική- είχε πει:

«Ναταλία μου, κάτσε να λέμε για να τα καταλαβαίνει κι ο κόσμος. Εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση, ειδικά εμείς που δουλεύουμε πολλά χρόνια και γνωριζόμαστε μεταξύ μας, έχουμε υπάρξει πιο κοντά, έχουμε πει τα δικά μας, έχουμε κάνει παρέα, έχουμε γελάσει, έχουμε τσακωθεί – γιατί όλα παίζουν – δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε φιλικές σχέσεις.

Αυτό το αντίπαλοι και στην ίδια ζώνη δημιουργείται όταν γράφει κάποιος. Με καλή πρόθεση πιστεύω, δεν θέλω να βάζω στο μυαλό μου άσχημα πράγματα, γιατί δεν θέλω να γερνάω, θέλω να τα σκέφτομαι όλα ωραία. Αυτό το δημιουργούν οι δημοσιογράφοι που θέλουν να γράψουν πώς τα πήγαμε, αν έπεσε αυτός ή ανέβηκε εκείνος.

Αυτά εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης που γνωριζόμαστε μεταξύ μας και μιλάμε δεν μας αφορούν. Δεν θα μιλήσω για όλους, αλλά τουλάχιστον εμείς που εγώ γνωρίζω, δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διάθεση. Δεν το βλέπουμε έτσι επ' ουδενί. Σήμερα παίζουμε στην ίδια ζώνη, αύριο δεν παίζουμε. Κι εγώ ήμουν για 15 χρόνια το πρωί, μετακόμισα το μεσημέρι. Τι σημαίνει αυτό; Μην τα πιστεύετε αυτά τα πράγματα. Όχι ότι μπορεί να μη συμβαίνει κιόλας, αλλά δεν ισχύει παντού και πάντα. Δεν είμαστε αντίπαλοι, φίλοι είμαστε».