Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη της τάση για το φετινό καλοκαίρι που θα φορέσουμε στο γραφείο

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη της τάση για το φετινό καλοκαίρι που θα φορέσουμε στο γραφείο

Τόλμησέ την και εσύ.

Η άνοιξη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αν δεν ντυθούμε με χρώμα. Και όταν λέμε χρώμα, εννοούμε bold, έντονο, εντυπωσιακό χρώμα, όπως το θέλει η παλέτα της νέας σεζόν. Γιατί η άνοιξη του 2024 είναι αρκετά τολμηρή ως προς τις αποχρώσεις της, παρόλο που βρισκόμαστε υπό την πλήρη επιρροή της τάσης του quiet luxury. Απλές γραμμές και διαχρονικά items ντύνονται σε έντονα χρώματα και τολμάνε ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Οι Ελληνίδες βέβαια είναι η αλήθεια ότι δεν έχουμε μάθει να πειραματιζόμαστε με το χρώμα και να απολαμβάνουμε το mix and match, οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις αναζητούμε τη σωστή έμπνευση.

Summer trend alert: Η τάση που θα βλέπουμε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

eleni-menegaki-(9).jpg

Μία εξαίρεση, λοιπόν, στην ελληνική τηλεόραση, που μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε και η πρώτη διδάξασα του bold dressing είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία τόλμησε να φορέσει φούξια, κόκκινο και λαμπερό γαλάζιο, σε μια εποχή όπως τα 90s, όπου το γκρι και το μαύρο είχαν την τιμητική τους. Αυτά τα ζωντανά χρώματα έγιναν μέρος της τηλεοπτικής αλλά και της προσωπικής της ταυτότητας, που μέχρι σήμερα βλέπουμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στη συχνότητα του MEGA.

Το bold tailoring είναι η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη.

Ερχόμενοι στο σήμερα και αφήνοντας για λίγο έξω την τεράστια ιστορία της Ελένης Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση, θα παρατηρήσουμε το στυλ της όπως διαμορφώθηκε μέχρι στιγμής την άνοιξη του 2024. Φυσικά τα αγαπημένα της χρώματα εξακολουθούν να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές με την Ελένη να εμφανίζεται με φούξια, κίτρινα, πράσινα και total printed outfits σχεδόν καθημερινά. Πώς όμως κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα;

eleni-menegaki-(3).jpg
eleni-menegaki-(4).jpg

Αξιοποιώντας ένα πολύ δυνατό στοιχείο της μόδας, aka το tailoring. Ακόμα και το πιο έντονο χρώμα, το πιο extravagant τύπωμα μπορεί αμέσως να δείξει elegant πάνω σε ένα καλοραμμένο κοστούμι, σε ένα φόρεμα με matching σακάκι, σε μία pencil φούστα συνδυασμένη με ένα φίνο πουκάμισο. Αυτό το styling trick της Ελένης μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ το καλοκαίρι και να βάλεις χρώμα στα σύνολα που θα επιλέξεις στους γάμους και τις βαφτίσεις που έρχονται.

https://www.instagram.com/p/C65-J4pNdJW/

Πουά φόρεμα: Η Φαίη Σκορδά επιλέγει το πιο θηλυκό item της άνοιξης

Shop the look: