Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε χωρίς τον Ben Affleck στην πρεμιέρα της ταινίας Atlas - Σημάδι τέλους;

Τζένη Ντεμιράι
Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε χωρίς τον Ben Affleck στην πρεμιέρα της ταινίας Atlas - Σημάδι τέλους;
Invision

Μήπως η απουσία του Ben Affleck από την πρεμιέρα της ταινίας «Atlas» στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez είναι ακόμα ένα σημάδι που επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους; 

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε μόνη της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο «Atlas», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου στο Egyptian Theatre στο Hollywood.

Ο σύζυγός της, Ben Affleck, την έχει στηρίξει πολύ φέτος καθ’ όλη τη διάρκεια της επιστροφής της τόσο στη μουσική με το «This is me... Now» και την περιοδεία της όσο και στην μικρή οθόνη, με αποτέλεσμα να έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η απουσία του από το ντεμπούτο της ταινίας που θα προβάλλεται στο Netflix από τις 24 Μαΐου.

Στην πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού το κλίμα ήταν ψυχρό ανάμεσα σε Lopez και Affleck

jennifer-lopez.jpg

Η solo εμφάνιση της 54χρονης ηθοποιού έρχεται εν μέσω αναφορών για ένταση στον γάμο της με τον Ben Affleck. Πάντως, η JLo φορούσε τη βέρα της κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είτε υπάρχει κρίση είτε όχι, το βέβαιο είναι πως δεν έχει έρθει το οριστικό τέλος τη σχέση της με τον 51χρονο ηθοποιό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, ο λόγος για τον οποίο ο Ben Affleck δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Atlas», είναι επειδή χρειάστηκε να βρίσκεται στα γυρίσματα του «The Accountant 2».

Kαι δεν ήταν μόνο η απουσία του Ben που παίδεψε την Jlo μιας και το ρούχο που επέλεξε την δυσκόλεψε εξίσου στο περπάτημα και στις κινήσεις της.

Τα νέα για τον χωρισμό των Bennifer τους θέλουν σε ειδικό μαζί αλλά σε διαφορετικά σπίτια

Η διαφορετική προσέγγιση της δημοσιότητας γίνεται αιτία χωρισμού;

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, η Lopez και ο Affleck φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί μαζί ενώ συνέχισαν να φορούν τις βέρες τους δημοσίως, αν και πολλές πηγές επιβεβαίωσαν στο People ότι υπάρχει ένταση στη σχέση τους.

«Απλά έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις όταν πρόκειται για την προσοχή των μέσων ενημέρωσης», δήλωσε ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός τους. «Ο Ben μισεί κάθε προσοχή και τον κάνει να νιώθει πολύ άβολα. Η Jennifer είχε πάντα μια διαφορετική προσέγγιση».

Celtics Lakers Basketball
Jennifer Lopez, left, and Ben Affleck attend an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Boston Celtics Tuesday, Dec. 7, 2021, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

H υπόθεση της Sci-Fi ταινίας «Atlas» και οι πρώτες σκέψεις της Lopez για το σενάριο

Στην ταινία «Atlas», η Lopez υποδύεται την Atlas Shepherd, μία αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη. Αφού συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

Σε σκηνοθεσία του Brad Peyton και σενάριο των Leo Sardarian και Aron Eli Coleite, στο «Atlas», πέρα από την Jennifer Lopez, βλέπουμε επίσης τους Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla και Mark Strong.

«Την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο για το Atlas, ένιωσα πολύ παθιασμένη με την ιστορία και ιδιαίτερα με την ιστορία της φιλίας που βρίσκεται στον πυρήνα της», είχε δηλώσει η Lopez μιλώντας για την ταινία. «Στο τέλος του κυριολεκτικά έκλαιγα με λυγμούς», πρόσθεσε.

«Είναι ένα είδος μεγάλης ταινίας δράσης, αλλά έχει στον συναισθηματικό πυρήνα της μια ιστορία για την αγάπη και τη φιλία», κατέληξε.

Το διαζύγιο των Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιάζει σίγουρο και οι φήμες τους θέλουν ήδη χώρια

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP