Στην πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού το κλίμα ήταν ψυχρό ανάμεσα σε Lopez και Affleck

Στην πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού το κλίμα ήταν ψυχρό ανάμεσα σε Lopez και Affleck
Invision

Ενώ οι φήμες θέλουν την Lopez και τον Affleck ένα βήμα πριν τον χωρισμό, εκείνοι βρέθηκαν μαζί σε μια σχολική γιορτή του 15χρονου παιδιού του Ben, Fin Affleck

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ξαναβρέθηκαν δημόσια για πρώτη φορά μετά από επτά εβδομάδες, εν μέσω αναφορών ότι βιώνουν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους.

Το βράδυ της Πέμπτης 17/05, το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 έχοντας αναζωπυρώσει το ειδύλλιό του το 2021 - σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τη λύση του πρώτου αρραβώνα - παρακολουθούσε μαζί μια σχολική γιορτή του 15χρονου παιδιού του Ben, Fin Affleck. Εκεί βρέθηκαν τόσο η κόρη της Lopez, Emme, όσο και μικρότερος γιος του Affleck, Samuel.

Τα νέα για τον χωρισμό των Bennifer τους θέλουν σε ειδικό μαζί αλλά σε διαφορετικά σπίτια

Ψυχρό το κλίμα ανάμεσα σε Lopez και Affleck

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην DailyMail.com ότι «ο Ben δεν έδειχνε χαρούμενος που είδε την JLo καθώς έφτασε σε μια παράσταση για ένα από τα παιδιά του».

«Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της, δεν αγκαλιάστηκαν ούτε φιλήθηκαν», σημειώνει ο παρατηρητής για τον 51χρονο ηθοποιό και τη 54χρονη σύζυγό του, οι οποίοι έφτασαν χωριστά και συναντήθηκαν σε ένα parking.

Παρά το γεγονός ότι δεν προέβησαν σε καμία δημόσια επίδειξη στοργής, η Jennifer έφερε στο παιδί του Ben ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ένας insider δήλωσε στο Perez Hilton ότι «τίποτα δεν θα τους εμπόδιζε να έρθουν μαζί για τα παιδιά» και ότι «το δράμα του γάμου έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Celtics Lakers Basketball
Actors Ben Affleck, center, and Jennifer Lopez sit courtside during the first half of an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Boston Celtics on Tuesday, Dec. 7, 2021, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Τίποτα δεν αλλάζει για τα παιδιά

«Η Jen εμφανίστηκε με την Emme για να υποστηρίξουν τον Fin. Η Emme είναι σούπερ προσκολλημένη στον Fin, οπότε είναι φυσικό η Jen, άσχετα με το τι περνάει με τον Ben, να ήταν εκεί», είπε η πηγή.

Ο insider σημείωσε ότι η 16χρονη κόρη της Lopez, «ήταν σούπερ ενθουσιασμένη» και «πηδούσε από τη χαρά της για την εμφάνιση του Fin».

Επίσης, δεν φάνηκε να υπάρχει καμία ένταση μεταξύ της Lopez και του 12χρονου γιου του Affleck, Samuel καθώς εκείνη περπατούσε με τα χέρια της γύρω από τους ώμους του, κάποια στιγμή.

Το διαζύγιο των Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιάζει σίγουρο και οι φήμες τους θέλουν ήδη χώρια