Το πιο ξεχωριστό δώρο, η Ελένη Φουρέιρα το έλαβε από τις αδερφές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το πιο ξεχωριστό δώρο, η Ελένη Φουρέιρα το έλαβε από τις αδερφές της

Η Ελένη Φουρέιρα δέχθηκε ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η σπάνια φωτογραφία με τις αδερφές της και το δώρο-έκπληξη από τον ανιψιό της, Βασίλη. 

Την ονομαστική της εορτή είχε πριν από λίγα 24ωρα η Ελένη Φουρέιρα και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κατακλύστηκε από ευχές φίλων, συνεργατών, αγαπημένων προσώπων και θαυμαστών.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (21/05) οι fans της pop star θέλησαν να τις στείλουν εγκάρδιες ευχές στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και videos που δημιούργησαν αποκλειστικά για εκείνη.

foureira1.jpg

Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τον ενός έτους γιο τους.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανά νονά: Το εντυπωσιακό look της και η φωτογραφία με τον Αργυρό

Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τις αδερφές της

Πριν από μερικές ώρες η Ελένη Φουρέιρα φρόντισε να κάνει repost όλες τις ευχετήριες αναρτήσεις ωστόσο μία κατάφερε να ξεχωρίσει και δεν είναι άλλη από τη φωτογραφία της αδερφής της, Ιωάννας Φουρέιρα.

foureira2.jpg

Η τραγουδίστρια έχει δύο αδερφές (Ιωάννα, Μαργαρίτα) και έναν αδερφό (Γιώργος), με τους οποίους διατηρεί σχέση λατρείας. Η οικογένεια της Φουρέιρα πίστευε ανέκαθεν στο ταλέντο της, με τα αδέρφια της να είναι τα μεγαλύτερά της στηρίγματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η pop star έχει ποζάρει μαζί τους σε ιδιαίτερες περιστάσεις, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

oikogeneia_foureira.webp

Τι έκανες Ελένη Φουρέιρα τον Ά ημιτελικό της Eurovision 2024; Θραύση, λέει το Twitter/X

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο ανιψιός της Ελένης Φουρέιρα της χάρισε το πιο ξεχωριστό δώρο

Η Ιωάννα Φουρέιρα έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Βασίλη που τον Αύγουστο θα γίνει 8 ετών και τον μικρό Μάξιμο, ο οποίος είναι 4 ετών. Πριν από μερικές ώρες ο μεγαλύτερος ανιψιός της τραγουδίστριας ετοίμασε μια ζωγραφιά για να της ευχηθεί με «Χρόνια πολλά» με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

«Χρόνια πολλά θεία Ελένη», έγραφε η ζωγραφιά που έλαβε η pop star με την ίδια να γράφει στη λεζάντα του Instagram-story της: «Oι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται».

foureira3.jpg

Η τραγουδίστρια δίνει πάντα το παρών σε γιορτές και γενέθλια της οικογένειάς της και ειδικότερα στα parties που διοργανώνονται για τα ανίψια της.

Το νέο τραγούδι και οι νέες φωτογραφίες με τον Μποτία junior

Σε λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο της hit «Αεροπλάνο», μια μοντέρνα παραγωγή, με catchy στίχους. Το «Αεροπλάνο», σε μουσική και στίχους του Barrice και της Lila και σε παραγωγή των Beyond, θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records και οι fans έχουν ήδη λατρέψει το teaser.

Πρόσφατα η pop star γιόρτασε τη Γιορτή της Μητέρας στην παραλία με τον μονάκριβο γιο της και απέδειξε πως δεν διαφέρει σε τίποτα από μια κλασική μαμά που θέλει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με το παιδάκι της.

https://www.instagram.com/p/C64ETHZtuN5/

Αργυρός και Φουρέιρα «παίζουν» με την πρωτιά! Ποιος έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ;

Πηγή κεντρικής: foureira