Δραματικό θα είναι το φινάλε στην Παραλία με την εξαφάνιση της Μπέτυς Λιβανού

Κατερίνα Μπούσιου
Δραματικό θα είναι το φινάλε στην Παραλία με την εξαφάνιση της Μπέτυς Λιβανού

Χάρι και Δημητρός είναι αδέλφια; Στην Παραλία είχαμε εξελίξεις που μπέρδεψαν το κοινό. 

Ανεπίσημα μεν, αλλά ήδη γνωρίζουμε πως η Παραλία είναι μία από τις σειρές της ΕΡΤ, όπως και η Ηλέκτρα, η οποία θα συνεχίσει με δεύτερο κύκλο την επόμενη σεζόν. Αλλά πριν φτάσουμε στις 29 Μαΐου στο φινάλε οι τηλεθεατές μπερδεύτηκαν με τις εξελίξεις και τις περίεργες συγγένειες που μας προέκυψαν.

https://www.instagram.com/p/C5fp--3tjM-/

Η Μπέτυ Λιβανού επιλέγει ως Νικολίνα το τέλος της

Η σειρά Παραλία ενώ ξεκίνησε κάπως υποτονικά, στη συνέχεια είχε μία δυναμική, ειδικά όταν κορυφώθηκαν οι εξελίξεις με τον αιφνίδιο θάνατο της Αντιγόνης που υποδυόταν η Γιούλικα Σκαφιδά και αργότερα με τη δολοφονία της Υπατίας και το τέλος του ρόλου της Δανάης Μιχαλάκη.

Θα λυθεί τελικά ο γρίφος με τον θάνατο της Γιούλικας Σκαφιδά στην Παραλία; Ο Δημητρός «ομολογεί»

Μία μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ, με πολύ αξιόλογους έμπειρους και νεότερους ηθοποιούς που δεν απέφυγε ωστόσο την παγίδα της επανάληψης σε κάποια σημεία του σεναρίου και μία αργή πλοκή για αρκετά επεισόδια. Η είσοδος της Μαίρης Μηνά ως ψυχιάτρου υπήρξε καταλυτική στα πρόσφατα επεισόδια, γιατί εκείνη ως ρόλος μας αποκάλυψε όσα δε γνωρίζαμε. Η Μπέτυ Λιβανού, ο Γιώργος Νινιός στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης υπήρξαν επίσης από τα μεγάλα ατού της Παραλίας.

Από χθες όμως και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε στις 29 Μαΐου έχουμε ανατροπές. Ήδη πια γνωρίζουμε ότι η γιατρός είναι κόρη της Βιολέτας αλλά και του Δημητρού. Αλλά μας προέκυψαν και άλλες συγγένειες. Ο Νικήτας (Γιώργος Μιχαλάκης) είναι τελικά ο πατέρας του Δημητρού και αυτό σημαίνει πως με τον Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος) είναι ετεροθαλή αδέλφια. Όπως και ο Δημητρός με τον Διονύση. Οι χρήστες του Twitter/X που έλυσαν τον γρίφο, μπερδεύτηκαν με τις εξελίξεις.

Η Νικολίνα θα έρθει πλέον αντιμέτωπη με τον Χάρι και καλείται να αποκαλύψει τα μυστικά της. Δεν θα το κάνει εξ ολοκλήρου, αλλά επειδή ήδη την έχει κατηγορήσει και για τον θάνατο της Αντιγόνης, παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει. Χρησιμοποιώντας ένα από τα διάσημα δηλητήριά της. Η προσπάθεια για να προστατέψει τον γιο της Δημητρό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις πράξεις της.

Ο Διονύσης σχεδόν την τελευταί στιγμή θα την σώσει, αλλά κατά την ανάρρωσή της από το νοσοκομείο θα εξαφανιστεί. Αυτή η εξαφάνιση είναι και από τις τελευαίες σκηνές της σειράς, προφανώς για να μείνουμε με την αγωνία για την επόμενη σεζόν.

Πάντως από το ήδη υπάρχων καστ αρκετοί ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν, οπότε προβλέπεται μία διαφορετική ιστορία για την επόμενη σεζόν. Σε ένα μόνο μέρος της, θα έχει συνάφεια με τη φετινή.