Η Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει στο αμάξι της και η Φαίη Σκορδά έκανε μια εύστοχη παρατήρηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει στο αμάξι της και η Φαίη Σκορδά έκανε μια εύστοχη παρατήρηση

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις της στα social media.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τον τελευταίο καιρό δείχνει να περνάει μια πολύ ήσυχη και ταυτόχρονα ευχάριστη περίοδο στη ζωή της. Η ίδια χαμογελάει πολύ, περνάει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους γιους της, τους συνεργάτες της και κάθε μέρα της με βάση και τα στιγμιότυπα που βλέπουμε στα social media της είναι γεμάτη θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της και ο πατέρας της έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι! έχει αποκτήσει λοιπόν, και μια νέα συνήθεια, όπως φαίνεται. Κάθε φορά που βρίσκεται στο αμάξι της, δημοσιεύει κι ένα story στο Instagram της, με την ίδια να τραγουδάει το κομμάτι που παίζει εκείνη την ώρα στο ραδιόφωνό της.

Το story της Χρηστίδου με το τραγούδι του Μαραντίνη και το σχόλιο της Σκορδά

Το πρόσφατο story βέβαια, που δημοσίευσε η παρουσιάστρια ξάφνιασε λίγο τους followers της - γνωστούς και μη - αφού στο καθιερωμένο βίντεο από το αμάξι της, εκείνη περνούσε πολύ ωραία με το τραγούδι Το Καλοκαίρι, μια συνεργασία του Θοδωρή Μαραντίνη και των Onirama με τους Locomondo.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το συγκεκριμένο στιγμιότυπο σχολιάστηκε, καθώς φάνηκε κάπως περίεργο που η ίδια τραγουδούσε χαρούμενη το συγκεκριμένο κομμάτι, κυρίως επειδή ο χωρισμός της με τον Θοδωρή δεν ήταν και ο πιο βελούδινος και μάλιστα, ακόμα οι δυο τους έχουν κάποιες δικαστικές διαμάχες.

«Επειδή παρακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram πάρα πολύ, το τελευταίο διάστημα σίγουρα ανεβάζει 2-3 τραγούδια από το αυτοκίνητο και είναι πραγματικά απολαυστική και φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της. Και στα καλύτερά του ένας άνθρωπος είναι για εμένα όταν αισθάνεται καλά ο ίδιος. Όχι επειδή επαγγελματικά σου έχει γίνει κάτι καλό, όχι για τα προσωπικά. Αυτή η χαρά που βγάζει και η ηρεμία, δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς και για άσχημους λόγους που της έχουν συμβεί. Είναι πιο ενεργή στο Instagram, έχει όρεξη, ανεβάζει τραγούδια» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά βλέποντας το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου.

Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν ότι "πια δεν με πειράζει ούτε αυτό το κομμάτι και με πειραζει και με στενοχωρεί όπως παλιότερα". Εγώ αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα. Γιατί δεν μπορεί να μην δεν σκέφτεσαι τα λόγια. Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη.

Οι δηλώσεις της Χρηστίδου για τον χωρισμό της

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον έρωτα στα 40+ και η ατάκα της για τα red flags έγινε viral

«Το διαζύγιο το χειρίστηκα σαν μητέρα. Με φόβισε πολύ. Κατάλαβα ότι δεν είναι όλα προφανή και ότι ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω ή θα πρέπει να κρατήσω τη σιωπή μου και να προστατεύσω ό,τι έχω σημαντικότερο. Διάλεξα το δεύτερο. Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας, όσο με νοιάζουν τα παιδιά μου. Ζούσα με αυτό τον φόβο και αποφάσισα να μην φοβηθώ άλλο, γιατί φοβόμουν πολλά χρόνια γι’ αυτή την έκθεση. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν φοβάμαι τίποτα πια» είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2023.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια με αφορμή τη νομοθεσία για τη συνεπιμέλεια είχε πει με νόημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το 2022:

«Αν ο πατέρας δεν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί και να κάνει πράγματα με το παιδί του... Η συνεπιμέλεια θέλει συνεργασία, αν εμείς διαφωνούμε για το παιδί αν θα βάλει σιδεράκια ή όχι, πρέπει κάποιος να αποφασίσει. Υπάρχουν γονείς που εργαλειοποιούν τα παιδιά. Η μαμά δεν θα βάλει ποτέ τα παιδιά κάτω από τον εαυτό της. Στη συνεπιμέλεια πολλές φορές μιλάμε σαν να είναι περιουσιακό στοιχείο, μαζί το κάναμε μισό μισό. Δεν μπορείς το τραβάς δεξιά και αριστερά. Εγώ θεωρώ πως η μητέρα δεν θα το σταματούσε.

Εγώ όταν χώρισα του είπα πόσες μέρες θέλεις; Πάρ'τες. Δεν έκατσα να κάνω αυτό το ζύγισμα. Και δεν είναι ότι έκανα τη συνεπιμέλεια πράξη. Ας μη μπούμε σε προσωπικά. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα όπως καταλαβαίνεις. Πρέπει να μπει το συμφέρον του παιδιού μπροστά. Μπορεί να είναι ένας πατέρας καλύτερος που να κάνει για δέκα μάνες».

sissi-xristidou-giou-2.jpg