Τζιν, καμπαρντίνα και sneakers: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πιο κλασικό συνδυασμό της άνοιξης

Τζιν, καμπαρντίνα και sneakers: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πιο κλασικό συνδυασμό της άνοιξης
Photo: NDP Photo Agency

Η Σίσσυ με μία εμφάνιση στο κέντρο της πόλης που θα θέλεις σίγουρα να αντιγράψεις.

Τα απλά και εύκολα outfits είναι το must της άνοιξης. Γιατί αυτές τις μέρες το μόνο που θέλουμε είναι να απολαύσουμε τον υπέροχο καιρό, τις βόλτες μας στην πόλη και την εξοχή και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, που βιάζεται να έρθει στη ζωή μας. Οπότε κάθε φορά που στέκεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου αυτό που σκέφτεσαι είναι πώς θα βρω ένα formula look για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να βρει το δικό της αγαπημένο και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, καθώς έκανε μια βόλτα με τον αδερφό της Γιάννη Χρηστίδη στην Αθήνα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Το γιλέκο είναι το δικό της αγαπημένο top για το ανοιξιάτικο office look

https://www.instagram.com/p/C4z3RxcoKY8/

Η Σίσσυ περνάει μία πολύ καλή φάση με την πρωινή της εκπομπή στο MEGA κάθε Σαββατοκύριακο να είναι αγαπημένη του κοινού, ενώ η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή ανάμεσα στους φίλους, την οικογένεια και φυσικά τους δύο γιους της. Έχει μάλιστα ανανεωθεί αρκετά, έχοντας προσέξει τη διατροφή της και αλλάζοντας λίγο την γκαρνταρόμπα της, τολμώντας κάποιες extra λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/reel/C48cWkEocBR/

Τζιν + sneakers + καμπαρντίνα: Το τρίπτυχο της επιτυχίας για αυτή την άνοιξη.

Sheer skirt: Η διάφανη φούστα είναι το fun trend της άνοιξης που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Η Σίσσυ βρίσκεται σε φάση εξωστρέφειας και μετά από την περίοδο του διαζυγίου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, που ήταν αρκετά δύσκολη για την ίδια, είναι και πάλι ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της. Ο φακός λοιπόν την απαθανάτισε μέσα στις προηγούμενες μέρες μαζί με τον αδερφό της Γιάννη σε μια casual βόλτα στην Αθήνα και εμείς προσέξαμε αμέσως το άκρως επιτυχημένο σύνολό της, που είναι τέλειο για την άνοιξη.

sissy_christidou-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ φόρεσε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με regular μέση, σε μία ανοιχτή blue jean απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι άσπρα sneakers. Ένα ζευγάρι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας.

sissy_christidou-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Από πάνω φόρεσε μια μαύρη καμπαρντίνα, που φτάνει μέχρι το γόνατο και πλαισίωσε το outfit με μία μαύρη, δερμάτινη ζώνη με αγκράφα, μαύρη μεγάλη shopper τσάντα και μαύρα γυαλιά ηλίου. Το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν ήταν για ακόμη μια φορά η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.

sissy_christidou-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Οδηγός αγοράς: Οι 10 buy it now or regret it later αγορές του Απριλίου

Shop the look: