Η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσίασε τα Βραβεία Ναυτιλίας: Το διαφορετικό outfit που επέλεξε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσίασε τα Βραβεία Ναυτιλίας: Το διαφορετικό outfit που επέλεξε

Η anchorwoman του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Mega και της εκπομπής Mega Stories, Δώρα Αναγνωστοπούλου έκανε μια εμφάνιση που διέφερε από τα «αυστηρά» κοστούμια που μάς έχει συνηθίσει.

Στις 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα Βραβεία Ναυτιλίας ESG με παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου.

H anchorwoman του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Mega τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Stories, μπορεί να μάς είχε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα με outfits πιο «αυστηρά» στις διάφορες κοινωνικές της εμφανίσεις - με πρωταγωνιστή κυρίως τα κοστούμια σε διάφορα χρώματα - ωστόσο αυτή την φορά επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο outfit για την παρουσίαση των βραβείων.

Το avant garde σακάκι της Δώρας Αναγνωστοπούλου

H Δώρα Αναγνωστοπούλου, όπως είδαμε μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram, επέλεξε ένα outfit δια χειρός Πάρη Βαλταδώρου. Ένα κοστούμι που κατά πάσα πθιανότητα έγινε custom για τη γνωστή δημοσιογράφο στην απόχρωση του off white, που πλησιάζει στο ανοιχτό γκρι. Ένα κλασικό tailored παντελόνι συνδυάστηκε με ένα avant garde σακάκι με ιδιαίτερα μανίκια που δημιουργούσαν ένα ν εντυπωσιακό όγκο γύρω από τους ώμους της.

https://www.instagram.com/p/C7Pb32Iolrv/

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις προηγούμενες εμφανίσεις της Δώρας Αναγνωστοπούλου με office look επιλογές.

Το Mega Stories και οι γιοι της

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι πολύ περήφανη για την εκπομπή της, Mega Stories και τον Δεκέμβριο του 2023 μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε πει μεταξύ άλλων τον λόγο που αγαπάει αυτό το project.

«Αισθάνομαι ότι είμαστε τυχεροί γιατί αναμετρόμαστε συνεχώς με πράγματα που καθορίζουν εμάς τους ίδιους. Είτε αυτά είναι θέματα της επικαιρότητας, είτε άνθρωποι που μπορεί να σε εμπνεύσουν. Δεν είναι τόσο μία φράση που μπορεί να σε «ταράξει» όσο αυτό που κάνουν με τη στάση ζωής τους. Υπάρχουν περιπτώσεις, που δεν θα ήθελα να καλέσω κάποιον στην εκπομπή μου επειδή απασχολεί με τις δηλώσεις του. Θα έπρεπε κάτι να με γοητεύει στον καλεσμένο ή να αφορά σε ένα κοινωνικό θέμα. Η τηλεθέαση για την τηλεθέαση, είναι κάτι που δεν θα το ήθελα. Δεν με γοητεύουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να πουν, και απλά απασχολούν την επικαιρότητα. Μου έχουν βγει οι επιλογές μου έως τώρα στην εκπομπή. Είναι πολλά τα θλιβερά περιστατικά, η έξαρση της βίας είναι κάτι πολύ ανησυχητικό. Η εκπομπή που κάναμε με τον Αντώνη Καργιώτη, με ταρακούνησε αρκετά, είναι από τις πιο δύσκολες που έχουμε κάνει. αυτά, σε κάνουν να σκεφτείς πού βαδίζεις» είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου πέρα των άλλων είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά και παρότι επιλέγει να μην προβάλλει την προσωπική της ζωή στα social media, στα γενέθλια των γιων της δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες για να του ευχηθεί και δημόσια.

Ο μεγάλος της γιος -ο οποίος της μοιάζει και πάρα πολύ- έκλεισε τα 16, ενώ ο μικρός τα 13.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow η δημοσιογράφος είχε πει σχετικά με τα όνειρα που έχει για τα παιδιά της:

Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσω τα αγόρια μου με ελευθερία. Να κάνουν παρέες, να βγουν έξω, να αποκτήσουν εμπειρίες να μάθουν να σέβονται, να αγαπούν τους φίλους τους και τα τους ανθρώπους με τους οποίους συντροφεύονται. Να νιώσουν συναισθήματα, να αποκτήσουν πληρότητα που εκτιμώ πως δεν αναπληρώνεται με καμία μητρική νουθεσία περί σωστής συμπεριφοράς. Να ζήσουν ελεύθερα. Ακόμα με περιορισμούς, ασφαλώς, γιατί είναι στην εφηβεία, αλλά με την ασφάλεια της αγάπης και της στήριξης που είναι το μεγαλύτερο δώρο για την υγιή ανατροφή. Τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και είμαι πολύ περήφανη για το πώς εξελίσσονται.