Μετά το «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», ήρθαν και οι φωτό από το eclectic σπίτι της Ράνιας Τζίμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά το «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», ήρθαν και οι φωτό από το eclectic σπίτι της Ράνιας Τζίμα

Τον Ιανουάριο η anchorwoman του MEGA γιόρτασε τα γενέθλιά της: «Καλώς να ορίσουν και τα 43! Αγάπη, υγεία και ζεστές αγκαλιές για όλους», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της. Τα νέα πλάνα από το σπίτι όπου στεγάζει την ευτυχία της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους, Ελένη.

Μπορεί η Ράνια Τζίμα να περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας της εκτός σπιτιού ωστόσο φροντίζει να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο, δημιουργώντας αναμνήσεις με την οικογένειά της.

Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχουν αποκτήσει μια 7χρονη κόρη, στην οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

Αναφερόμενη στην ηλικία της η 43χρονη είχε παραδεχθεί στη Δανάη Μπάρκα: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω. Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν το κάνω όσο θα ήθελα. Θα ήθελα να το κάνω πολύ περισσότερο. Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω, αλλά είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω από την άλλη. Ωριμάζοντας σιγά σιγά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Τώρα είμαι σε μία φάση που πλέον το να ξυπνάω το πρωί και να ανοίγω τα μάτια μου, το θεωρώ δώρο ζωής».

Η Ράνια Τζίμα έγινε 43 ετών και το ωραιότερο δώρο ήταν η αγκαλιά της κόρη της

Πριν από λίγες ημέρες η Ράνια Τζίμα μαγείρεψε κέικ στην κουζίνα της και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C2pbnU_Inya/

«Κυριακάτικες λιχουδιές για απαιτητικούς παιδικούς ουρανίσκους ! Το αίτημα ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τον Ιανουάριο η anchorwoman του MEGA γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγκαλιά της κόρης της, Ελένης Σακελλαρίδη και έγραψε: «Καλώς να ορίσουν και τα 43! Αγάπη, υγεία και ζεστές αγκαλιές για όλους», έγραψε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C12nUBfrJgR/

Ράνια Τζίμα: Τα διακριτικά πλάνα από το σπίτι της

Μιλώντας για την καθημερινότητά της ως μητέρα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ράνια Τζίμα είχε εξηγήσει: «Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται. Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει».

https://www.instagram.com/p/CsPDOyzrZMy/

Και πρόσθεσε: «Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα «χαριτωμένα». Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού».

https://www.instagram.com/p/CnKmZgArorD/

Για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί η Ράνια Τζίμα εξομολογήθηκε: «Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας, ο Γαβριήλ δεν ξέρω αν θέλει. Σκέφτομαι λίγο τις μεταξύ μας ισορροπίες του ζευγαριού. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Το παιδί όμως δε φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει ρημαδιό. Μη λέμε ψέματα, το ξέρουν όλοι. Το ζευγάρι καταργείται. Σκέφτομαι λίγο αυτό. Θέλει πολλή προσπάθεια, υπομονή… Είναι μια δύσκολη εξίσωση».

https://www.instagram.com/p/CX4XwdhMR1t/

Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα και του «Πάμε Δανάη» ήταν πρόσφατα η Ράνια Τζίμα και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη σχέση με την κόρη της, Ελένη και στο πώς συνδυάζει καριέρα και οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/C09-3YBrTpm/

«Προσπαθώ να τα ξεχάσω μετά, όταν ξεκινάω τις συζητήσεις μου με την Ελένη. Να κάνω delete. Καταλαβαίνω πολλές φορές ότι οι κεραίες μου πιάνουν πράγματα, τα οποία μπορεί να μην τα έπιαναν, αν δεν έκανα την δουλειά που κάνω.

Είμαι λίγο παραπάνω στο μη παιδάκι μου, τι είναι αυτό που πας να κάνεις. Δεν έχω βρει την απόλυτη ισορροπία, στο πώς να την κάνω να προσέχει, αλλά να μην γίνει φοβική.

Δουλεύουμε όμως 2 άνθρωποι τουλάχιστον πάνω σε αυτό το παιδί. Επιδρούν και οι παππούδες και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι, οπότε και να είμαι λίγο παραπάνω, είναι ο μπαμπάς της λίγο αλλιώς, οπότε το βρίσκουμε», είχε ομολογήσει η παρουσιάστρια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: rania.tzima