Η «αντικαταστάτρια» της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων ακούει στο όνομα Ελένη Σακελλαρίδη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η «αντικαταστάτρια» της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων ακούει στο όνομα Ελένη Σακελλαρίδη

Η 7,5 ετών κόρη της anchorwoman είναι το μέλλον της δημοσιογραφίας και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη εν ώρα εργασίας δέχθηκε πριν από λίγες ώρες η Ράνια Τζίμα στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Η γνωστή anchorwoman υποδέχθηκε στο κανάλι την κόρη της, η οποία θέλησε να δει από κοντά πώς είναι να βρίσκεσαι μπροστά αλλά και πίσω από τα φώτα.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχουν αποκτήσει μια 7,5 ετών κόρη, την Ελένη, η οποία φέρεται να έχει κληρονομήσει την αγάπη της μαμάς της για τα media.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και όλες οι Ελληνίδες που μίλησαν δημόσια για το mom guilt

Η κόρη της Ράνιας Τζίμα «εισέβαλλε» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Πριν από μερικές ώρες η anchorwoman του ΜΕGA υποδέχθηκε στο πλατό την κόρη της και μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της 7χρονης στο Instagram όπου έγραψε με χιούμορ: «Μήπως να πάρω ρεπό απόψε; Γιατί η νεαρά είναι καλύτερη 😍#megagegonota #megatv».

H μαμά Ράνια καμάρωσε την μικρή Ελένη μέσα από το μόνιτορ και λίγα λεπτά αργότερα καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

https://www.instagram.com/p/C4bEKsKIBeT/

Η ανάρτηση συγκέντρωσε περισσότερα από 3800 likes και εκατοντάδες σχόλια στα οποία οι fans αποθέωσαν την μικρή Ελένη για την παρουσία της στο πλατό.

sxolio2.jpg

«Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου», «Κούκλα», «πανέμορφη», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των followers.

«Το αξίζεις γιατί είσαι Θεάρα και μεταφορικά & κυριολεκτικά» είπαν στη νέα ανάρτηση της Ράνιας Τζίμα

To σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

Ανάμεσα στα σχόλια που ξεχώρισαν αυτό της Δανάης Μπάρκα η οποία έγραψε: «Πεθαίνω !! Ψηλή μας. 😍 @rania.tzima».

sxolio1.jpg

Μιλώντας για την καθημερινότητά της ως μητέρα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ράνια Τζίμα είχε τονίσει: «Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται. Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει».

https://www.instagram.com/p/C12nUBfrJgR/

Και πρόσθεσε: «Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα «χαριτωμένα». Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού».

https://www.instagram.com/p/CnE2zExoGQM/

Για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί η anchorwoman εξομολογήθηκε: «Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας, ο Γαβριήλ δεν ξέρω αν θέλει. Σκέφτομαι λίγο τις μεταξύ μας ισορροπίες του ζευγαριού. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Το παιδί όμως δε φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει ρημαδιό. Μη λέμε ψέματα, το ξέρουν όλοι. Το ζευγάρι καταργείται. Σκέφτομαι λίγο αυτό. Θέλει πολλή προσπάθεια, υπομονή… Είναι μια δύσκολη εξίσωση».

Ράνια Τζίμα και Γαβριήλ Σακελλαρίδης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2016 και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς υποδέχθηκαν την μονάκριβη κόρη τους.

tzima10.jpg
6237377

Το 2021 είχε συζητηθεί έντονα το πολιτικό comeback του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την δημοσιογράφο να δηλώνει τότε: «Αν ο Γαβριήλ μπει στην ενεργό πολιτική, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία. Ε ναι, τι; Κάτσε δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα επιστροφής του και τέλος πάντων δε θέλω να μιλήσω για τα δικά του θέματα. Δε ξέρω τι θα θελήσει και δεν είμαι εκπρόσωπός του. Αν όμως επέστρεφε στην πολιτική, εγώ θα έφευγα από τη δημοσιογραφία. Πρώτα απ΄όλα μπορεί να έχω φύγει ήδη από τη δημοσιογραφία ή ο Γαβριήλ να μην επιστρέψει ποτέ οπότε να μην υπάρχει αυτό το debate».

Πηγή κεντρικής: rania.tzima