Οι μπορντό έβγαλαν τη Χριστίνα υποψήφια στο MasterChef και το κοινό αντέδρασε επικά

Πατούλια Κατερίνα
Οι μπορντό έβγαλαν τη Χριστίνα υποψήφια στο MasterChef και το κοινό αντέδρασε επικά

Ο Άνχελ τελικά αποχώρησε και σε πείσμα των spoilers, ο Σοφοκλής κατάφερε την εβδομάδα αυτή να αποφύγει την υποψηφιότητα και την έξοδό του από το MasterChef.

O Άνχελ και ο Ηλίας Παναγιώτου ήταν ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά η έκπληξη έγινε με την υποψηφιότητα της Χριστίνας στο MasterChef.

Πάμε για τους Τop 6 στο MasterChef; Το κοινό εντόπισε spoiler για διπλή αποχώρηση

Μετά από δύο σερί ήττες, οι γκρι κατάφεραν να νικήσουν τους μπορντό στην περασμένη Ομαδική Δοκιμασία στις Σπέτσες και τα πιάτα της Χριστίνας και του Σοφοκλή ήταν τα μοναδικά που δεν έφεραν πόντο στην μπορντό μπριγάδα.

https://www.instagram.com/p/C7UlHTrOyM-/

Ψηφοφορία - παρωδία

Με τρεις αρνητικές ψήφους από τον Σοφοκλή, τον Νίκο και τον Λευτέρη, η Χριστίνα ήταν η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση παρότι ο αρχηγός των μπορντό, ο Σοφοκλής σέρβιρε ωμό ψάρι. Οι παίκτες της γκρι μπριγάδας απόρησαν κυρίως με την ψήφο του Λευτέρη στη Χριστίνα μιας και όλοι πίστευαν πως ο Ζαφειρόπουλος θα ψήφιζε τον Σοφοκλή και θα είχαμε τέσσερις παίκτες προς αποχώρηση, κάτι που τελικά δε συνέβη.

«Γλώσσα με σάλτσα τόνκα και υφές από καρότο» ένα πιάτο του καλεσμένου σεφ, Γρηγόρη Κίκη - βραβευμένου με ένα αστέρι Μισελέν- κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας, ένα πιάτο με πολλές απαιτήσεις.

https://www.instagram.com/p/C7UmKEFuxE9/

Η Χριστίνα υποψήφια, το κοινό έξαλλο!

Η υποψηφιότητα της Χριστίνας έκανε το Twitter/X να αντιδράσει, προκαλώντας την Κύπρια να βγάλει έναν προς έναν τους παίκτες εκτός παιχνιδιού, μιας και όλοι έδειξαν πως θέλουν τη δυνατή παίκτρια και μοναδική γυναίκα εκτός παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/C7UlcNcu8T5/

Τα σχόλια ήταν εννοείται, επικά.

Τελικά, μετά τη διαδικασία αποχώρησης, ήταν το πιάτο του Άνχελ εκείνο με τις μεγαλύτερες αστοχίες που του κόστισε την παραμονή στο παιχνίδι. Ο παίκτης ευχήθηκε τα καλύτερα σε όσους συμπαίκτες απέμειναν, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο σε εκείνον λέγοντας, πως είναι ένας από τους λόγους που ο μαγειρικός διαγωνισμός αναβαθμίστηκε τη φετινή χρονιά.

Το παράδοξο της βραδιάς ήρθε πάλι από τον Γιάννη Κούρτογλου, ο οποίος τον συμβούλεψε λέγοντας: «Καλή η επίθεση, αλλά χρειάζεται και άμυνα». Και κανείς πάλι δεν κατάλαβε τι εννοούσε.

https://www.instagram.com/reel/C7UyFV6BK-4/