O Eminem πάντρεψε την κόρη του, Hailie Jade Scott - Ο χορός τους και όσα αξίζει να ξέρεις για εκείνη

Τζένη Ντεμιράι
O Eminem πάντρεψε την κόρη του, Hailie Jade Scott - Ο χορός τους και όσα αξίζει να ξέρεις για εκείνη

Η 28χρονη κόρη του Eminem ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Evan McClintock και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από την τελετή.

Ο Eminem πάντρεψε την κόρη του, Hailie Jade Scott Mathers, σε μία ξεχωριστή ημέρα η οποία θα μείνει αξέχαστη τόσο σε εκείνη όσο και στον διάσημο πατέρα της.

Ο 51χρονος iconic rapper χόρεψε με την κόρη του κατά τη διάρκεια του γάμου, τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Ο γάμος και όσα αξίζει να ξέρεις για την Hailie Jade Scott Mathers

Η 28χρονη κοπέλα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Evan McClintock και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από την τελετή. «Ξυπνώντας ως νύφη αυτή την εβδομάδα», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της, προσθέτοντας πως το πάρτι που ετοίμασαν δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπέροχο. «Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε ένα καλύτερο, πιο όμορφο εορταστικό σαββατοκύριακο. Τόσα πολλά δάκρυα ευτυχίας χύθηκαν, γέλια και χαμόγελα υπήρξαν και τόση αγάπη έγινε αισθητή», έγραψε χαρακτηριστικά η Hailie Jade Scott Mathers.

«Ο Evan και εγώ νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για όλη την οικογένεια και τους φίλους που ταξίδεψαν για να μας στηρίξουν και να γίνουν μέρος αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας ως σύζυγοι», συμπλήρωνε στο post της.

https://www.instagram.com/p/C7MlPnXre0y/

Η Hailie και ο Evan είναι ζευγάρι από το 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Hailie είναι μία πετυχημένη podcaster/social media influencer,με πάνω από 3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C3DxD8jLMmS/

Η Hailie εκτός από τον προσωπικό της λογαριασμό, λειτουργεί και έναν δεύτερο, στον οποίο μοιράζεται εικόνες και ιδέες διακόσμησης με τους ακόλουθούς της. Αν και ξεκίνησε να ανεβάζει περιεχόμενο στον συγκεκριμένο λογαριασμό πριν από λίγους μόλις μήνες (τον Δεκέμβριο 2023), έχει ήδη συγκεντρώσει 20 χιλιάδες ακολούθους.

https://www.instagram.com/reel/C2LINIXvfSr/

Ο Eminem για τα παιδιά του

Ο ράπερ έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Kim Scott, την 28χρονη Hailie Jade Scott, την 31χρονη Alaina Scott και την 22χρονη Stevie Laine Scott.

«Το να είσαι μπαμπάς είναι σίγουρα μια διπλή ζωή», έχει δηλώσει στο Rolling Stone το 2004 ο Eminem, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Marshall Mathers. «Ακόμα και πριν γεννηθεί η Hailie, ήμουν σταθερός οπαδός της ελευθερίας του λόγου ... Αλλά μόλις χτυπήσω την πόρτα του σπιτιού, είμαι μπαμπάς. Πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, τα μαζεύω, τους μαθαίνω κανόνες. Δεν λέω ότι είμαι ο τέλειος πατέρας, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι εκεί για τα παιδιά μου και να τα μεγαλώνω με τον σωστό τρόπο», είχε πει.

https://www.instagram.com/p/CyJyzV2uCRv/

Πηγή κενντρικής εικόνας: @hailiejade