Η 24χρονη αδερφή της Ήβης Αδάμου, Κλεοπάτρα της μοιάζει απίστευτα και έχει επίσης πολύ καλή φωνή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η 24χρονη αδερφή της Ήβης Αδάμου, Κλεοπάτρα της μοιάζει απίστευτα και έχει επίσης πολύ καλή φωνή

Η Κλεοπάτρα Αδάμου μπορεί να ασχολείται με το modelling, στο TikTok της όμως υπάρχει ένα βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι «γνήσια» αδερφή της Ήβης Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις στην επαγγελματική της ζωή μιας και τα τραγούδια της γίνονται αμέσως viral - ακόμα και το «Είπες» που κυκλοφόρησε πριν από 1 μήνα - ενώ οι εμφανίσεις της σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό είναι sold out. Αυτά βέβαια, ίσως τα είχες προσέξει κι εσύ αν παρακολουθείς την τραγουδίστρια στα social media της.

Η Ανατολή Κουϊνέλη εξερευνεί τις ομορφιές της Δανίας και η Ήβη Αδάμου την απαθανατίζει με καμάρι

Αυτό που ίσως, δεν ήξερες είναι ότι η Ήβη Αδάμου έχει δύο αδερφές οι οποίες μάλιστα της μοιάζουν και πάρα πολύ, την Δέσποινα και την Κλεοπάτρα.

ivi-adamou-aderfes.jpg.jpeg

Η Δέσποινα Αδάμου που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από την Ήβη έχει το προφίλ της στο Instagram ιδιωτικό, οπότε αυτό που μπορεί κανείς να δει είναι πως είναι μαμά δύο κοριτσιών κι ενός αγοριού.

Screenshot-(1163).png

Η Κλεοπάτρα από την άλλη είναι αρκετά ενεργή τόσο στο Instagram όσο και στο ΤikΤοκ.

Η 24χρονη Κλεοπάτρα Αδάμου, το modelling και το τραγούδι

Η Κλεοπάτρα Αδάμου εδώ και περίπου έναν χρόνο, όπως είχε ενημερώσει τους followers της στο TikTok αποφάσισε να μετακομίσει από την Κύπρο (ο μπαμπάς των τριών αδερφών είναιι Κύπριος, ενώ η μαμά τους από την Βουλγαρία) στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το modelling. Μάλιστα η ίδια ήδη βρίσκεται σε πρακτορείο μοντέλων.

Η αλήθεια είναι πως η 24χρονη είναι πολύ εντυπωσιακή αν ρίξεις μια ματιά και στις φωτογραφίες της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C2M5z8zNchT/

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της Κλεοπάτρας Αδάμου.

Η ομοιότητα με την αδερφή της την Ήβη είναι αδιαμφισβήτητη, και γι' αυτό σε πολλά από τα βίντεό της που έχει χρησιμοποιήσει και τραγούδια της αδερφής της, πολλοί από τους ακολούθους της, χωρίς να ξέρουν πως Ήβη και Κλεοπάτρα είναι αδερφές, έγραφαν πως μοιάζουν πάρα πολύ.

Αν αναρωτιέσαι για την φωνή της Κλεοπάτρας και για το αν μοιάζει και σε αυτό με την αδερφή της, η απάντηση είναι πως και η ίδια έχει εξίσου πολύ ωραία φωνή κι ας μην θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τον κλάδο.

Στο πρώτο βίντεο ever που είχε δημοσιεύσει στο TikTok της, η Κλεοπάτρα τραγούδησε την «Μπανιστηρτζού» της Ματούλας Ζαμάνη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να συμφωνούν πως είχε υπέροχη φωνή.

To παρόμοιο τατουάζ με τα αστέρια

Η Ήβη Αδάμου εδώ και χρόνια έχει στον καρπό της ένα τατουάζ με διάφορα μικρά αστεράκια. Όπως είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της κάθε αστεράκι συμβολίζει κι από ένα μέλος της οικογένειάς της.

iviadamou_39356529_706630259706635_7467863682861498368_n.jpeg

Πρόσφατα έκανε ένα αντίστοιχο τατουάζ στο εσωτερικό του ώμου της και η Κλεοπάτρα με ένα μισοφέγγαρο και μικρά αστεράκια.

https://www.instagram.com/p/C6l3S7RND2_/