Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη ζωή μετά τον χωρισμό κι εξήγησε το κοινό που έχουν με την Βανδή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη ζωή μετά τον χωρισμό κι εξήγησε το κοινό που έχουν με την Βανδή
NDP PHOTO AGENCY

«Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών» είπε η Ελένη Μενεγάκη αλλά για ακόμα μια φορά τόνισε πόσο χαρούμενη βλέπει την τραγουδίστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη και η Δέσποινα Βανδή γνωρίζονται από το ξεκίνημά τους και μάλιστα υπήρξαν πολύ καλές φίλες επί σειρά ετών. Οι δύο γυναίκες βέβαια, μετά από τόσα χρόνια όπως είπε και η παρουσιάστρια έχουν αλλάξει με τα χρόνια, ωστόσο έχουν ακόμα κάτι κοινό. Κι αυτό είναι η δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα.

Η ομοιότητα του Μάκη και της Μαρίνας Παντζοπούλου ήταν ολοφάνερη στην ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και η Δέσποινα Βανδή βίωσαν την δύσκολη κατάσταση του χωρισμού, πέρνωντας διαζύγιο από τους συζύγους τους (τον Γιάννη Λάτσιο και τον Ντέμη Νικολαΐδη), ύστερα από χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών. Και οι δύο όμως γνώρισαν ξανά την αγάπη, η παρουσιάστρια μέσα από την σχέση της - και έπειτα τον γάμο της - με τον Μάκη Παντζόπουλο και η τραγουδίστρια μέσα από την σχέση της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την Δέσποινα Βανδή

Βλέποντας λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη την συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στον Θέμη Γεωργαντά στην πρεμιέρα της εκπομπής του, After Dark, πρόσεξε την αλλαγή της.

«Ε, εντάξει. Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό… Καταλαβαίνεις… Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρή. Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει καλά, ρε παιδί μου, με έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και όλα τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με τις ζωές άλλων ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια όταν ο Θέμης Γεωργαντάς, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της στις 24 Μαΐου, είπε πως η Δέσποινα Βανδή πια είναι πιο χαλαρή κι επικοινωνιακή.

«Αυτό που οφείλουμε είναι κατ’ αρχάς να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Νομίζω ότι οφείλουμε να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε αυτό κι από τους άλλους. Όταν δίνεις και παίρνεις έτσι αγάπη, αισθάνεσαι μια πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει ρε παιδί μου. Τα τελευταία χρόνια νιώθω πως αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Στον Βασίλη αγαπώ πάρα πολλά πράγματα» είπε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων στον Θέμη Γεωργαντά.

Και η Ελένη Μενεγάκη όμως, τα τελευταία χρόνια είναι πιο χαλαρή με την προσωπική της ζωή και τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει πολύ συχνά στο Instagram της και στο Threads διάφορες φωτογραφίες της τόσο με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους την Μαρίνα, όσο και με τα 3 παιδιά που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Βέβαια η ίδια ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί τον κόσμο των social media, μιας και μια ανάρτησή της στο Threads κι ένα ορθογραφικό λάθος που έγινε από απροσεξία, την έκαναν «βορά» στα τοξικά σχόλια διάφορων χρηστών.

Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη το 2022 για την Δέσποινα Βανδή

Το 2022 και μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η Ελένη Μενεγάκη και πάλι είχε σχολιάσει τα όσα είπε.

«Την τελευταία διετία νιώθω σαν να γνωρίζω τη Δέσποινα τώρα, συνέντευξη με συνέντευξη. Την ξέρω από το ξεκίνημα όπως με ξέρει κι εκείνη, την ίδια εποχή ξεκινήσαμε. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις αυτό που φαίνεται. Σε κάθε συνέντευξή της με κάνει να νιώθω περισσότερα θετικά αισθήματα για εκείνη, όχι ότι είχα ποτέ αρνητικά, νιώθω πως την πλησιάζω παραπάνω, πολύ μου άρεσε πάλι, ξέρω κι εγώ, βρε λες» είπε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, είχε τονίσει πόσο ευτυχισμένη την βλέπει ξανά.

Εγώ πέρα από όλα αυτά, ένα έχω να πω. Ότι ο έρωτας δίνει φτερά. Αρκεί να κάτσει κάπως σωστά. Δηλαδή, καμιά φορά σκέφτομαι… Ερωτευόμαστε και στα 16 και στα 17. Πώς ερωτευόμαστε; Αλλιώς είναι μέσα στα χρόνια και αναλόγως με το σε ποια φάση ζωής είσαι, τι εμπειρίες έχεις και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα. Το λέω κάθε φορά. Κάποια θέματα τα αποφεύγω γενικώς στην εκπομπή. Το παίζω το θέμα της, γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι που θέλει να περάσει.