Η Έλλη Κοκκίνου πήρε τη θέση της Καίτης Γαρμπή στο J2US και μία πρόταση γάμου θύμισε το 1996

Η Έλλη Κοκκίνου πήρε τη θέση της Καίτης Γαρμπή στο J2US και μία πρόταση γάμου θύμισε το 1996

Η τραγουδίστρια ήταν quest κριτής αλλά εντυπωσίασε το κοινό και όταν τραγούδησε. Μήπως όμως έγινε ένα μικρό λάθος από την παραγωγή στην περίπτωση της Έλλης Κοκκίνου;

Το χθεσινό J2US μας έδειξε ξεκάθαρα ποια είναι τα ζευγάρια τα οποία είναι φαβορί για τη νίκη στο show, αλλά μας συγκίνησε και με την live πρόταση γάμου του Παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή στη Σοφία Κουρτίδου. Το κοινό όμως συνδύασε αυτή την πρόταση με την παρουσία της Έλλης Κοκκίνου τη χθεσινή βραδιά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου

Τη θέση της Καίτης Γαρμπή, η οποία λείπει σε περιοδεία στο εξωτερικό, πήρε στην κριτική επιτροπή η Έλλη Κοκκίνου και αυτό δεν μπορούσε παρά να θυμίσει το παρελθόν μεταξύ των δύο τραγουδιστριών. Το οποίο ωστόσο είναι «Περασμένα - ξεχασμένα και όλα καλά» όπως λέει και ένα τραγούδι της Καίτης.

«Γιατί μοιάζει με Βανδή-Βίσση;» έγραψαν στην Έλλη Κοκκίνου και η Θεοδωρίδου είπε τη γνώμη της

Η τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή κάνοντας ένα τηλεοπτικό comeback που συζητήθηκε αρκετά και ενδυματολογικά, φορώντας ένα υπέροχο μωβ απόχρωσης μεταλιζέ φόρεμα. Και όταν τραγούδησε στη συνέχεια, ξεσήκωσε το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο.

https://www.instagram.com/reel/C7Z6ID6I8xJ/

Tη βραδιά ωστόσο χαρακτήρισε η συγκινητική πρόταση γάμου που έκανε live ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής στην αγαπημένη του και coach του στο J2US Σοφία Κουρτίδου. Ο Γιάννης γονάτισε και της πρόσφερε το δαχτυλίδι, αφού είχαν ολοκληρώσει την εμφάνισή τους με το τραγούδι «The way you are». Η παραγωγή είχε ήδη ειδοποιηθεί από εκείνον με τον Αναστάσιο Ράμμο να είναι έτοιμος δίπλα του με την ανθοδέσμη για να την προσφέρει ο Γιάννης στην αγαπημένη του και παρόντες τους γονείς τους ανάμεσα στο κοινό.

Η Δέσποινα Βανδή συγκινήθηκε όπως και όλοι οι κριτές με την κίνηση του Γιάννη, αλλά το κοινό δεν μπορούσε παρά να μη θυμηθεί μία άλλη τηλεοπτική πρόταση γάμου, εκείνη που έκανε Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1996 ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή στο «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά.

Μήπως όμως αυτό ήταν άκομψο με την παρουσία της πάντα ευγενικής και διακριτικής Έλλης τη συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάποιοι παρατήρησαν; Η ιστορία έχει μείνει στο παρελθόν για το ζευγάρι αλλά κυρίως για την Έλλη Κοκκίνου (η οποία λίγους μήνες πριν την πρόταση διατηρούσε σχέση με τον Διονύση) αλλά δεν παύει πάντα να υπάρχει ο συνειρμός.

Από τη χθεσινή βραδιά αποχώρησαν ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ίαν Στρατή, να βαδίζουν ολοταχώς προς τον τελικό με την άψογη για μία ακόμη φορά και αρκετά ροκ εμφάνισή τους. Τα δεκάρια, έπεσαν βροχή από την κριτική επιτροπή.

https://www.instagram.com/p/C7Zy1Yjo3eI/