Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της με τον Φώτη Μπενάρντο με μία ευχή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της με τον Φώτη Μπενάρντο με μία ευχή

Τα γλυκά λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον άντρα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της. 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της και μουσικός Φώτης Μπενάρντο μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο γιόρτασαν την 8η επέτειο του γάμου τους στα συνολικά 11 χρόνια της σχέσης τους. Τα χθεσινά του γενέθλια, λειτούργησαν και ως ένα είδος απολογισμού αυτού του γάμου και αυτού του μεγάλου έρωτα, με την ευχή που έκανε η Πηνελόπη στον σύζυγό της και άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/reel/C3xG5LAsQMf/

Ο πιο πιστός και ο πιο ταλαντούχος

Βασικό συστατικό σε μία σχέση εκτός από τη βαθιά αγάπη και τον έρωτα, είναι σίγουρα και ο θαυμασμός για το ταίρι σου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας έχει πει και μας έχει δείξει πολλές φορές, το πόσο θαυμάζει τον άντρα που είναι στο πλευρό της και είναι πατέρας των δύο κοριτσιών τους, της 8χρονης Λυδίας και της 6χρονης Ηλέκτρας.

Αναστασοπούλου και Ψινάκης έγιναν το επίκεντρο του J2US μετά τη δήλωση «αντιπάθειας» για τον Στρατή

Για παράδειγμα τον περασμένο Αύγουστο που η ηθοποιός και τραγουδίστρια θυμήθηκε το πρώτο τους ραντεβού, έκανε και τη σωστή επισήμανση, ότι οι δυο τους πάντα έβρισκαν τον τρόπο για να αντέξει η σχέση τους: «10 χρόνια. Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια...Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ. Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε! Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο».

https://www.instagram.com/p/Cwc-j1YMZ--/

Το ίδιο μας είπε και χθες η Πηνελόπη με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της. Και στην ευχή της για εκείνον μας αποκάλυψε το μυστικό του γάμου τους για μία ακόμη φορά και θα το καταλάβεις από τα λόγια της. Όταν χρησιμοποίησε τη λέξη «πιστός» δείχνοντας πως υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά τους και όταν μας απαρίθμησε όλα τα στοιχεία που τον κάνουν μοναδικό: «Χρόνια πολλά στον πιο γνήσιο, αληθινό, πιστό, μεγαλόκαρδο και ταλαντούχο άνθρωπο, όλου του κόσμου».

anastasopoulouefxi.jpg

Τον Φεβρουάριο με μία άλλη της ανάρτηση είχε αναφέρει και το πόσο καλός μπαμπάς είναι ο σύζυγός της και για ποιο λόγο έκανε οικογένεια μαζί του: «Το πιο μεγάλο όνειρο της ζωής μου ήταν να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια. Φάνταζε δύσκολο, μακρινό και καμιά φορά άπιαστο. Και μετά ήρθε ο Φώτης και τα έκανε όλα εύκολα!
Και μετά ήρθε η Λύδια μας που έκανε το όνειρο πραγματικότητα και πέρασαν 8 χρόνια που τα είχαν όλα μέσα. Έμαθα τι είναι η αγάπη».

.

Μη νομίζεις όμως ότι και εκείνος δεν ανταποδίδει συχνά την αγάπη του για εκείνη. Απλά με λιγότερα λόγια. Όπως σε μία παλαιότερη ανάρτησή του στην οποία έγραφε: «Πριν από 8 χρόνια παντρεύτηκα αυτό το όμορφο κορίτσι. Ο χρόνος περνά γρήγορα σαν ένα πετάρισμα του ματιού».

https://www.instagram.com/p/C1B2IIhIwFo/

Το ζευγάρι μοιράζεται και άλλα κοινά πράγματα. Μουσικής αλλά και αισθητικής φύσεως. Πάρε για παράδειγμα το υπέροχο σπίτι στο οποίο μένουν και το έχουν διακοσμήσει μοναδικά. Δες παρακάτω.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζει τον έρωτά της με τον Φώτη Μπενάρντο σε ένα ονειρικό σπίτι

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τις τελευταίες εβδομάδες, μοιράζεται τη σκηνή και τα τραγούδια του J2US με τον καλό της φίλο Ίαν Στρατή και μάλιστα είναι από τα φαβορί για τη νίκη.

https://www.instagram.com/p/C5tEly9oW39/