«Γιατί μοιάζει με Βανδή-Βίσση;» έγραψαν στην Έλλη Κοκκίνου και η Θεοδωρίδου είπε τη γνώμη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Γιατί μοιάζει με Βανδή-Βίσση;» έγραψαν στην Έλλη Κοκκίνου και η Θεοδωρίδου είπε τη γνώμη της

Η Έλλη Κοκκίνου μοιράστηκε ένα νέο video στο TikTok και oι θαυμαστές της έκαναν ποικίλα σχόλια. 

Με νέο απολαυστικό επεισόδιο επιστρέφει το J2US το βράδυ του Σαββάτου (24/05) και όπως είδαμε στο τρείλερ, στη σκηνή του show θα βρεθεί η Έλλη Κοκκίνου, με μια live εμφάνιση που αναμένεται να συζητηθεί.

Η Έλλη Κοκκίνου γιόρτασε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της στο πλάι του 16χρονου γιου της

H Έλλη Κοκκίνου σε ρόλο έκπληξη στο J2US

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει μερικές από τις επιτυχίες της και πιθανότατα να βρεθεί ως guest στην κριτική επιτροπή, δίπλα στη φίλη της, Δέσποινα Βανδή.

https://www.instagram.com/reel/C7ULmd7MUjB/

Έλλη Κοκκίνου: Με πιο κοντά και ξανθά μαλλιά κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Το νέο τραγούδι και τα ποικίλα σχόλια- Τι είπε η Θεοδωρίδου

Πριν από λίγο καιρό η Έλλη Κοκκίνου είχε δημοσιεύσει ένα video στο ΤikTok δίνοντάς μας ένα sneak peak από το νέο της τραγούδι «Μισοτελειωμένη».

Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 530 σχόλια με τους fans να επισημαίνουν πως η Έλλη Κοκκίνου τους θυμίζει έντονα τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση.

«Νόμιζα την τρόλαρε η Βανδή», έγραψε μια fan.

Screenshot-2024-05-24-173207.png

«Η Βανδή είναι;», αναρωτήθηκε ένας TikToker.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εξέφρασε τη δική της γνώμη αφήνοντας ένα πολύ γλυκό σχόλιο στο post.

Screenshot-2024-05-24-173615.png

«@Elli Kokkinou Official …μαγικό μωρό μουυυυυυυυ❤️❤️❤️», έγραψε η τραγουδίστρια με την Έλλη Κοκκίνου να της απαντά: «Αγάπη μου γλυκιά εσύ!❤️».

Κοκκίνου και Βανδή συνδέονται με φιλία ετών

Κοκκίνου και Βανδή κάνουν στενή παρέα τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει σε κάποια κοινή δημόσια έξοδο ή να τρολάρουν η μία την άλλη στα social media.

H Έλλη Κοκκίνου είχε αποδεχθεί την πρόσκληση της Δέσποινας Βανδή και είχε εμφανιστεί ως καλεσμένη στο «My Greece», με τις δύο γυναίκες να μας ξεναγούν στη μαγευτική Λευκάδα.

Πριν από μερικούς μήνες η Έλλη Κοκκίνου είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων σχολίασε τα κακόβουλα σχόλια που είχε δεχθεί η φίλη της, Δέσποινα Βανδή για τις ενδυματολογικές της επιλογές αναφέροντας: «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά, να αισθάνεται όμορφα, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε. Το ότι κρινόμαστε δεν σημαίνει ότι αρέσουμε σε όλους, ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Είναι καλό να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως. Έχουμε μπερδέψει τον σχολιασμό σε δημόσιο λόγο με τον σχολιασμό και τον χαβαλέ που κάνουμε με την παρέα μας. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα».

Αυτή την περίοδο η Έλλη Κοκκίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο οι δύο καλλιτέχνες ξεσηκώνουν το κοινό με τις επιτυχίες τους και κρατούν συντροφιά στους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

https://www.instagram.com/reel/C6CIS7UrWa4/

Πηγή κεντρικής: ellikokkinou