Βασάλος - Παπαγεωργίου συνεχίζουν να γεμίζουν το κοινό άλμπουμ τους με αναμνήσεις:Oι νέες αναρτήσεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βασάλος - Παπαγεωργίου συνεχίζουν να γεμίζουν το κοινό άλμπουμ τους με αναμνήσεις:Oι νέες αναρτήσεις

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου δεν σταματούν να γεμίζουν το άλμπουμ των διακοπών τους με στιγμιότυπα από νέους προορισμούς, ενώ στη νέα τους απόδραση είχαν παρέα και τους φίλους τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως εδώ και λίγο καιρό έχει γυρίσει «σελίδα» στην προσωπική του ζωή και από single βρίσκεται σε σχέση πια με την γνωστή 28χρονη influencer Μαρία Παπαγεωργίου.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Μαρία Παπαγεωργίου: Η ξεχωριστή Πρωτομαγιά στις Φιλιππίνες

Οι δυο τους βέβαια, δεν έχουν παραδεχθεί πως είναι ζευγάρι, ούτε έχουν κάνει κάποια κοινή ανάρτηση. Ωστόσο, οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρη, την ίδια περίοδο στα social media τους «πρόδωσαν» πως όχι μόνο είναι ζευγάρι αλλά ότι μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι και τα ταξίδια. Ήδη έχουν ταξιδέψει στο Παρίσι και τις Φιλιππίνες και τώρα ήρθε ακόμη ένας προορισμός για να προστεθεί στο άλμπουμ των διακοπών τους.

Οι διακοπές με τους φίλους του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μπορεί να μην αποκάλυψαν τον προορισμό που βρέθηκαν αυτή την φορά, ωστόσο πιθανώς πρόκειται για την Σκόπελο, αν αναλογιστούμε τη φωτογραφία από το λιμάνι που δημοσίευσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, που θυμίζει πολύ το νησί.

Γιατί ναι, η ίδια μαζί με τον Fipster βρέθηκαν στο ίδιο μέρος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαρία Παπαγεωργίου για να περάσουν όμορφες στιγμές όλοι μαζί απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

441472202_442744921704944_5059782124929438561_n.jpg

Η ανάρτηση μάλιστα, της Βάλιας Χατζηθεοδώρου αγκαλιά με την Μαρία Παπαγεωργίου στην παραλία και η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, που επίσης ήταν με την Βάλια Χατζηθεοδώρου «πρόδωσε» το νέο ταξίδι του ζευγαριού, αλλά και το γεγονός πως πλέον και οι φίλοι του πρώην παίκτη του Survivor γνωρίζουν την 28χρονη influencer και κάνουν όλοι μαζί παρέα.

Άλλωστε, όταν γνωρίζει κανείς την σύντροφό του στους φίλους του, σημαίνει πως εκείνη έχει μπει για τα καλά στη ζωή του.

Φυσικά, τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και η Μαρία Παπαγεωργίου δημοσίευσαν ξεχωριστά διάφορες φωτογραφίες από τη νέα τους απόδραση.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:

Oι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία Παπαγεωργίου:

H δήλωση του Κωσταντίνου Βασάλου για την Μαρία Παπαγεωργίου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τηρώντας πάντα «σιγή ιχθύος» μιλώντας στην δημοσιογράφο της εκπομπής Breakfast@star είπε πως για την προσωπική του ζωή θα μιλήσει μόνο όταν αυτός θελήσει.

Δε θα πω κάτι γι'αυτό. Έχω πει χίλες φορές ότι για τα προσωπικά μου δεν θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι ok, όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω.