Η Παραλία έκανε απρόβλεπτο φινάλε για την Μπέτυ Λιβανού και τον Γιώργο Νινιό στον ρόλο της χρονιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Παραλία έκανε απρόβλεπτο φινάλε για την Μπέτυ Λιβανού και τον Γιώργο Νινιό στον ρόλο της χρονιάς

Η δεύτερη σεζόν από τον Οκτώβριο και η νοσταλγία για τη Δανάη Μιχαλάκη και τη Γιούλικα Σκαφιδά. 

Το τέλος της πρώτης σεζόν της Παραλίας είχε αρκετή συγκίνηση, αλλά άφησε αναπάντητα ερωτήματα. Αρκετοί ηθοποιοί που χαρακτήρισαν τη σειρά απουσίαζαν, γιατί είχε ήδη τελείωσε ο ρόλος τους, αλλά οι τηλεθεατές τους νοστάλγησαν. Μία σκηνή με την Μπέτυ Λιβανού και τον Μάκη Παπαδημητρίου, μας έδειξε και πως θα κυλήσει η δεύτερη σεζόν. Η Νικολίνα θα πρέπει να πληρώσει για τα εγκλήματά της.

https://www.instagram.com/p/C0dy5frIhe5/

Φινάλε με πολλά ερωτηματικά για τη δεύτερη σεζόν

Υπήρξε αρκετή συγκίνηση στις αναρτήσεις του κοινού στα social media που παρακολουθούσαν τη σειρά όλον τον χρόνο. Η Παραλία ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, παρά τα σεναριακά της λάθη και την έλλειψη συντονισμού. Εκεί που πιστεύαμε πως με τον θάνατο της Αντιγόνης - Γιούλικα Σκαφιδά και της Υπατίας - Δανάης Μιχαλάκη, θα είχαμε μία πιο γρήγορη πλοκή που κάπου θα κατέληγε, μας άφησε στο.. περίμενε. Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τη συνέχεια από τον Οκτώβριο. Υπάρχουν άλυτες υποθέσεις πολλές. Τόσο για τα εγκλήματα, όσο και για τον Δημητρό και τη Μαίρη. Δες και παρακάτω το μπλέξιμο με τις συγγένειες.

Δραματικό θα είναι το φινάλε στην Παραλία με την εξαφάνιση της Μπέτυς Λιβανού

Η εξαφάνιση της Νικολίνας και μία σκηνή της Μπέτυς Λιβανού που δείχνει πως βρίσκεται σε απόσταση και παρακολουθεί τα πάντα, άφησε με απορίες το κοινό. Πότε θα επιστρέψει και με ποιο τρόπο στα Μάταλα από τον Οκτώβριο; Πάντως μία σκηνή του Μάκη Παπαδημητρίου με τις σημειώσεις των ερευνών του, είχε το σκίτσο της Αντιγόνης και το όνομα της Νικολίνας. Άρα η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί στην αποκάλυψη και την τιμωρία της Μπέτυς Λιβανού για τα εγκλήματά της.

https://www.instagram.com/p/C2MhFPJo09U/

Τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Νινιός ως Δημητρός, έκαναν φέτος ρόλους ζωής. Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποδώσουν το μεγαλείο του ταλέντου τους. Και δεν τους είχαμε ξαναδεί είναι αλήθεια ούτε στην τηλεόραση, αλλά ούτε τολμώ να πω και στο θέατρο σε τέτοιες υποκριτικές συνθήκες.

Υποδύθηκαν πολύ δύσκολους τεχνικά τηλεοπτικούς χαρακτήρες. Το κοινό τους αποθέωσε, όπως και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, ενώ νοστάλγησε Σκαφιδά, Μιχαλάκη και τον Δημήτρη Κίτσο. Αν και πιστεύουμε πως στη δεύτερη σεζόν θα ανακάμψει ως Παύλος και γιος του Αλέξανδρου Λογοθέτη.

https://www.instagram.com/p/C0h_HSQIw9T/

Θα έχουμε ωστόσο στη δεύτερη σεζόν αρκετούς νέους χαρακτήρες. Ωστόσο μένουν ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Μαίρη Μηνά, ο Γιώργος Νινιός, η Μπέτυ Λιβανού και ίσως ξαναδούμε κάποιους από τους χίπιδες που έφυγαν από τα Μάταλα, να επιστρέφουν. Φυσικά η κοινοτάρχισσα Ελένη, η οποία στα τελευταία επεισόδια έκανε την έκπληξη. Αν και τηλεοπτικά πεθαμένος, ο Λοΐζος που υποδύθηκε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, υπήρξε μεγάλη φυσιογνωμία της σειράς. Ο ηθοποιός επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση και άξιζε το κάθε λεπτό.