Survivor: Ο Γκιουλέκας μίλησε για την οικογένεια του Φάνη και το κοινό τον «δίκασε»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Γκιουλέκας μίλησε για την οικογένεια του Φάνη και το κοινό τον «δίκασε»

«Η ντροπή έχει όνομα και λέγεται Γκιουλέκας» λένε στο Twitter/X οι fans του Survivor βλέποντας τον Γκιουλέκα να μιλάει για την οικογένεια του Φάνη.

Η κόντρα Φάνη Μπολέτση και Γιώργου Γκιουλέκα δεν έχει τελειωμό στο Survivor και μετά τον αγώνα επάθλου, στον οποίο οι δύο παίκτες και πάλι σε ρήξη, το σχόλιο του παίκτη των κόκκινων για την οικογένεια του Φάνη έστρεψε όλο το κοινό εναντίον του.

Survivor: Η Δαλάκα υποψήφια και το κοινό αντέδρασε στην «προδοσία» του Γκιουλέκα και των κόκκινων

Η κόντρα Φάνη - Γκιουλέκα

Ότι ο Φάνης και ο Γκιουλέκας εδώ και καιρό είχαν έρθει σε ρήξη το είχαμε δει. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, βλέπουμε τον παίκτη των κόκκινων, όπως και όλη του την ομάδα, να σχολιάζει κάθε κίνηση του Φάνη. Από το αν «έκλεψε» στον αγώνα ασυλίας επανατοποθετώντας τα τοτέμ με τρόπο που να συμφέρει την ομάδα του, μέχρι για το αν είναι αλαζόνας κι εγωιστής κάθε φορά που θέλει να παίξει σε κρίσιμο πόντο.

Το ίδιο συνέβη λοιπόν, στον αγώνα επάθλου που παρακολουθήσαμε το βράδυ της 29ης Μαΐου, όταν ο Φάνης είπε πως θέλει να μπει και να παίξει στο flag race και το 11-11. Οι κόκκινοι και ο Γκιουλέκας αντέδρασαν λέγοντάς του πως δεν είναι δίκαιο να μπει να ρίξει και στον στόχο, αφού παρότι δεν έπαιζε, είχε κάνει μια μικρή προπόνηση ρίχνοντας κάποιες βολές στον συγκεκριμένο στόχο.

Λίγο παράλογο να φοβούνται τον Φάνη που θα έμπαινε για πρώτη φορά, ενώ όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είχαν μπει και είχαν μπει και είχαν παίξει σε 3 και 4 run κανονικά. Ο συγκεκριμένος παίκτης ωστόσο, έχει αποδείξει πόσο ικανός και δυνατός είναι οπότε γι' αυτό ίσως η κόκκινη ομάδα εκνευρίστηκε.

Ο Φάνης τελικά δεν έπαιξε στον τελευταίο πόντο και οι μπλε με τον Ντάνιελ και την Δώρα να είναι το ζευγάρι του flag race έχασαν τελικά το έπαθλο με 12-11.

Η κουβέντα για τον Φάνη συνεχίστηκε κι εκείνος «εξόργισε» τον Γκιουλέκα και την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα, λέγοντας πως ναι μεν ήθελε να μπει να παίξει και να ρίξει και στον στόχο ωστόσο, δεν είχαν αποφασίσει οι μπλε ποιος θα ρίξει την ώρα που γινόταν ο τσακωμός. Ο Φάνης εν ολίγοις προσπάθησε να πει πως οι κόκκινοι είναι εμμονικοί μαζί του και τον φοβούνται ακόμα και με ένα χέρι - αφού το άλλο είναι τραυματισμένο στον ώμο - και αυτός ήταν μάλλον και ο λόγος που εκείνοι εκνευρίστηκαν.

Το λάθος του Γκιουλέκα που εξόργισε το κοινό

Πηγαίνοντας στο έπαθλο επικοινωνίας και σίγουρα έχοντας «κρατήσει» κάποια πράγματα από την προηγούμενη μέρα και την κόντρα που έχουν με τον Φάνη, ο Γκιουλέκας μίλησε για τον αντίπαλό του, όπως θα δούμε και την οικογένειά του, βγάζοντάς τον στην ουσία «αναίσθητο» και πως δεν ενδιαφέρεται γι' αυτούς, εφόσον δεν έχει αναφερθεί στους γονείς και τον αδερφό του.

Γιώργο ειλικρινά δεν ξέρω αν σε τόσα χρόνια Survivor έχει υπάρξει πιο «κενός» άνθρωπος συναισθηματικά από τον Φάνη. Δεν έχει πει κουβέντα για τους γονείς του, κουβέντα για τον αδερφό του, πήρε τον λόγο δυο φορές και βγάζει χολή...

Αυτό το σχόλιο ήταν που εξόργισε το κοινό, καθώς δεν είναι σωστό να αναφέρονται οικογένειες για χάρη του ριάλιτι και επίσης κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς διαχειρίζεται κάθε παίκτης το ότι βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του.

Ο Γκιουλέκας μετά και από αυτήν του την κίνηση φαίνεται πως έχασε κι άλλους από τους fans του. Ήδη η εμπλοκή του σε διάφορες διαμάχες και η άκριτη στήριξη στην Κατερίνα Δαλάκα είχαν παραξενέψει όσους τον είχαν αγαπήσει μέσα από τη φιλία του με τον James Καφετζή, ωστόσο πλέον φαίνεται πως και ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να φτάσει τελικό, ακόμα κι αν χρειαστεί να μιλήσει για οικογένειες για να ρίξει ψυχολογικά τους αντιπάλους του.