Survivor: Το απαράδεκτο σχόλιο του Γκιουλέκα και η στρατηγική της Δώρας που αποκάλυψε ο Ντάνιελ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Το απαράδεκτο σχόλιο του Γκιουλέκα και η στρατηγική της Δώρας που αποκάλυψε ο Ντάνιελ

Η Δώρα απ' όταν μπήκε στους μπλε κάθε φορά που παίζει με την Δαλάκα μοιάζει να αγχώνεται και να χάνει τελικά τα ματς μαζί της. Είναι όμως αυτή η αλήθεια;

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» λένε και αυτή τη φορά οι παίκτες της μπλε ομάδας και κυρίως ο Ντάνιελ, αποκάλυψε την τακτική της Δώρας κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων ή όπως έγραψαν οι fans του Survivor την «προδοσία» της Δώρας προς την ομάδα των μπλε.

Survivor: Η ανάρτηση της Ασημίνας για τον Φάνη μετά τον νέο τραυματισμό του και οι «σπόντες»

Μετά και την αποχώρηση της Σταυρούλας λόγω του τραυματισμού της, η Δώρα από την κόκκινη ομάδα που βρισκόταν βρέθηκε στην μπλε, έτσι ώστε να υπάρχει από μία γυναίκα και στις δύο ομάδες. Παρ' όλα αυτά και παρότι η ίδια είχε ανέβει αγωνιστικά λίγο πριν φύγει από την κόκκινη ομάδα, η εμφάνισή της στους στίβους μάχης δεν είναι η αναμενόμενη.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η Δώρα έχει αποδείξει πως είναι μια υπολογίσιμη παίκτρια, κάθε φορά που παίζει κυρίως με την Κατερίνα Δαλάκα, με κάποιον «μαγικό» τρόπο χάνει. Ή όχι ακριβώς, όπως εξήγησε ο Ντάνιελ.

Η Δώρα «χαρίζει» αγώνες στην φίλη της, Δαλάκα

Στον πρώτο λοιπόν, αγώνα ασυλίας για την εβδομάδα η Δώρα έπρεπε και πάλι να παίξει εναντίον της Κατερίνας Δαλάκα. Παρότι λοιπόν, φαινόταν πως θα την κέρδιζε αφού είχε ρίξει περισσότερους από τους στόχους σε σχέση με εκείνη, εν τέλει έχασε.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα φαβορί του Survivor αλλά οι φανς της Σταυρούλας ζητούν μία συγγνώμη

Όπως είπε ο Ντάνιελ, ενώ στην αρχή η Δώρα έκανε ολόσωστες βολές κι είχε ρίξει περισσότερα τρίγωνα σε σχέση με την Δαλάκα, τελικά άλλαξε τον τρόπο που έπαιζε, για να ευνοήσει την αντίπαλή της και να την κερδίσει.

Το κοινό αποθέωσε τον Ντάνιελ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να γίνεται κάτι τέτοιο. Μάλιστα, το γεγονός ότι η Δώρα ενώ ξεκινάει καλά τον αγώνα ενάντια στην Κατερίνα Δαλάκα κι εν τέλει χάνει, έχει σχολιαστεί από τους παίκτες σε άλλα συμβούλια, οι οποίοι έλεγαν κοροϊδευτικά πως η Δώρα αγχώνεται όταν παίζει ενάντια στη «φίλη» της.

Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που κάποιος υπονόησε ότι η ίδια δεν «παλεύει» στο 100% της, όταν παίζει με την παίκτρια των κόκκινων.

Βέβαια, στο συμβούλιο ο Ντάνιελ τα βρήκε με την Δώρα και δεν δόθηκε συνέχεια στο αν και κατά πόσο προδίδει εσκεμμένα την ομάδα της για να ανεβαίνει στα στατιστικά της η Κατερίνα Δαλάκα ή ακόμα ακόμα και για να χάνουν οι μπλε ασυλίες.

Το απαράδεκτο σχόλιο του Γκιουλέκα για τον τραυματισμό της Μerve

Πέρα από την Δώρα όμως, άλλος ένας παίκτης που φαίνεται να έχει απογοητεύσει το κοινό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας. Ο παίκτης των κόκκινων πέραν του ότι υπερασπίζεται στα πάντα πια την Κατερίνα Δαλάκα, από εκεί που υποστήριζε πως η κόκκινη ομάδα είναι η «αίρεση» της παίκτριας αυτής, έχει αρχίσει να κάνει και διάφορα σχόλια για άλλους παίκτες που ξεπερνάνε τα όρια της πλάκας.

Όπως έγινε στον πρώτο αγώνα ασυλίας που είδαμε, όταν ο Χριστόφορος κέρδισε την Merve, την Τουρκάλα παίκτρια που επέλεξε ο Φάνης για τους μπλε.

Αφού τελείωσε το μεταξύ τους ματς η Merve βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο κρατώντας την μέση της, καθώς την πονούσε. Ο Χριστόφορος Ταξίδης λοιπόν, επέστρεψε στον πάγκο των κόκκινων με τον Γκιουλέκα να σχολιάζει «Ωραίος, τραυμάτισες και την Merve». Στην συνέχεια βέβαια, υποστήριξε πως έκανε πλάκα στον Χριστόφορο.

Ωστόσο, καμία πλάκα δεν δικαιολογεί για το κοινό αυτή την φράση για την υγεία κάποιου παίκτη.

441873141_789188589857874_7394209612353557250_n.jpg