Η empowering ανάρτηση της ημέρας ανήκει στη Βρισηίδα Ανδριώτου που μίλησε για αλλαγές στο σώμα της

Η empowering ανάρτηση της ημέρας ανήκει στη Βρισηίδα Ανδριώτου που μίλησε για αλλαγές στο σώμα της

«ΝΑΙ πάχυνα για τα δεδομένα μου! Μου γράφετε συνέχεια ότι πάχυνα ή ότι είμαι έγκυος ή αν έβαλα στήθος. ΟΧΙ! (...) Η υγεία είναι πάνω από όλα και το σώμα μας ΔΙΚΟ μας! Θα το αλλάξουμε για εμάς και ΟΧΙ για εσάς. Θα το αλλάξουμε για την υγεία μας!».  

Η Βρισηίδα Ανδριώτου χρησιμοποίησε το ισχυρό της προφίλ στο Instagram προκειμένου να στείλει ένα πολύ «ηχηρό» μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ειδικότερα, το νεαρό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor αναφέρθηκε στις αυξομειώσεις τους βάρους της και πώς το ριάλιτι επιβίωσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Το γεγονός πως έχει ασχοληθεί και με το modeling ήταν επίσης ένας από τους λόγους που πάντα η ίδια έκανε αυστηρή διατροφή.

Έχοντας πάει δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο, η οικειοθελής αποχώρησή της τη δεύτερη φορά μαρτυρούσε πως -τελικά- δεν ήθελε να βάλει εαυτόν ξανά σε διαδικασία ακραίας πείνας -η οποία προφανώς έχει συνέπειες σε πολυπαραγοντικό επίπεδο.

Έχοντας στην κατοχή της τίτλους καλλιστείων και έχοντας «αποφοιτήσει» και από τη σχολή Survivor, το τελευταίο διάστημα η 28χρονη έχει επιλέξει να ασχολείται με το Instagram της και τις επιχειρήσεις. Και από τη στιγμή που άφησε τον εαυτό της ελεύθερο η Βρισηίδα Ανδριώτου και πήρε κιλά και πολύ καλά έκανε. Αυτό που δεν είναι καλό (καθόλου καλό), είναι πως γίνεται στόχος σε διάφορα άτομα -κυρίως ανώνυμων στοιχείων στα social- για shaming. Είτε για το γεγονός πως έχασε βάρος, είτε για το γεγονός πως πήρε. Και επειδή, μεταξύ άλλων, παράγινε και το αστείο με τις υποτιθέμενες εγκυμοσύνες ακολουθεί η empowering ανάρτησή της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε στο αν είναι ψεύτικο ζευγάρι με τον Μαρτίκα με μια ατάκα

Όσα έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Να αγαπάτε το σώμα σας! Αν κάτι δεν σας αρέσει να το αλλάζετε με φυσικό τρόπο.
Με γυμναστική και διατροφή όλα γίνονται. Το σώμα μου τα τελευταία 4 χρόνια, μεταμορφώνεται! Ήμουν κάποτε 45 κιλά έκανα αυστηρή διατροφή για να πάω στα Καλλιστεία για να κατακτήσω την 6η θέση σε όλο τον κόσμο και την 1η θέση στο ταλέντο στον ίδιο διαγωνισμό ! Αμέσως μετά έβαλα κιλά γιατί θα πήγαινα survivor (ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ) πήγα στα 54 κιλά, έφυγα για το παιχνίδι και με τόση πείνα πήγα στα 42 κιλά! Με έπαιρνε κυριολεκτικά ο αέρας! Βγήκα λοιπόν και το σώμα μου έφτασε στα 57 κιλά. ΝΑΙ πάχυνα για τα δεδομένα μου ! Μου γράφετε συνέχεια ότι πάχυνα ή ότι είμαι έγκυος ή αν έβαλα στήθος κτλ κτλ ! ΟΧΙ ! Απλά τρώω και το στήθος μου συνέχεια προσαρμόζεται ανάλογα με τα κιλά μου! Στα 45 κιλά που υπήρξα ένιωθα ότι χάνω την υγεία μου ! Η υγεία είναι πάνω από όλα και το σώμα μας ΔΙΚΟ μας! Θα το αλλάξουμε για εμάς και ΟΧΙ για εσάς. Θα το αλλάξουμε για την υγεία μας ! Όσο για τις επιλογές μου ! Προσέχω χωρίς να στερούμαι , γυμνάζομαι με ασφάλεια , ζω με ευπρέπεια και γεύομαι στιγμές ευτυχίας που φροντίζω να δημιουργώ ! Σας αγαπώ και να προσέχετε την υγεία σας ❤️ ! Πάντα κοντά σας με καθετί ωραίο!».

https://www.instagram.com/p/C7rqTQNMqYt/