Στις φήμες χωρισμού, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν

Στις φήμες χωρισμού, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν

Μαρτίκας και Ανδριώτου έβαλαν τέλος στις φήμες για τη σχέση τους που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η αφοπλιστική απάντηση του μοντέλου και η παράκληση του φαρμακοποιού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν με διαφορά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor All Star. Η σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και οι ομηρικοί καυγάδες με τους συμπαίκτες του, τον έκαναν viral με αποτέλεσμα να βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των media.

Μετά από το reality επιβίωσης το ζευγάρι είναι κυριολεκτικά αχώριστο και πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι όπου θα ζήσουν τον έρωτά τους και θα κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Η αφοπλιστική απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου ήρθε μέσα από ένα TikTok

Τις τελευταίες ημέρες η Βρισηίδα Ανδριώτου έλαβε πολλά μηνύματα στα social media τα οποία την ρωτούσαν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Τα σενάρια ξεκίνησαν με αφορμή ότι το μοντέλο έχει αρκετές ημέρες να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη Χαλκιδική όπου απολαμβάνει τις διακοπές της ενώ ο φαρμακοποιός είναι στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της influencer ξεκίνησαν να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι έχει χωρίσει με την Βρισηίδα να απαντά σε όλα μέσα από ένα video στο TikTok. Στην ανάρτησή της στην πλατφόρμα η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρει: «Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο».

«Παιδιά, δε χώρισα από τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ. Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους. Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο. Λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ», είπε η Βρισηίδα on camera βάζοντας τέλος στις φήμες χωρισμού.

Και πρόσθεσε: «Θύμωσε που έχω φύγει τόσες ημέρες και δεν θα ξαναφύγω».

H Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ένα αγαπημένο μπικίνι που αναδεικνύει τέλεια και την αλλαγή στα μαλλιά της

Ακολούθησε η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος επισκέφθηκε κομμωτήριο για να κουρευτεί και να χτενιστεί, όπως ακριβώς αρέσει στο κορίτσι του, λίγο πριν την υποδεχθεί στην [πρωτεύουσα.

Screenshot-2023-08-31-113721.png

«Έτοιμες οι μπούκλες σου! @vrisiida_andrio όπως τις θες! Μην αργείς άλλο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο φαρμακοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: spirosmartikas