Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε στο αν είναι ψεύτικο ζευγάρι με τον Μαρτίκα με μια ατάκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε στο αν είναι ψεύτικο ζευγάρι με τον Μαρτίκα με μια ατάκα

Πολλές φορές έχει γραφτεί στα σχόλια του προφίλ της η ατάκα αυτή και η πρώην παίκτρια του Survivor έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. 

Από το Survivor του 2022 και μετά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι αχώριστοι. Ένα ζευγάρι που έμοιαζε αρχικά αταίριαστο, κατάφερε να παραμείνει μαζί όλον αυτόν τον καιρό και ειδικά μετά και την επιστροφή του φαρμακοποιού από το Survivor All Star, Βρισηίδα και Σπύρος μένουν μαζί στην Αθήνα.

Επειδή όμως, είναι πολλά τα σχόλια για το πόσο αληθινή είναι η σχέση του φαρμακοποιού με την influencer, η Βρισηίδα ήταν εκείνη που ξέσπασε στο Tik Tok στο σχόλιο που έλεγε ότι είναι ένα πολύ ψεύτικο ζευγάρι.

Στο τοξικό αυτό σχόλιο, η Ανδριώτου έγραψε χαρακτηριστικά:

Στις φήμες χωρισμού, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν !

andriotou1.jpg

Μιλώντας για τη Βρισηίδα στο Mega ο Σπύρος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι ο έρωτας της ζωής του:

«Η Βρισηίδα είναι ο έρωτας της ζωής μου, ο ένας παρασύρει τον άλλον σε έναν… ωκεανό αγάπης. Παραδέχθηκα τη Βρισηίδα όταν αποχώρησε από το Survivor για να μην κλονιστεί η ψυχική της υγεία. Όταν μου είπε ότι θέλει να φύγει από το Survivor ένιωσα ένα αδιέξοδο. Έχουμε διαψεύσει αρκετούς γιατί ζούσαμε μια πραγματικότητα στο Survivor. Το μέλλον… είναι δικό μας θέμα. Με μια γυναίκα σαν τη Βρισηίδα θέλεις να κάνεις οικογένεια και να την έχεις δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δε θα ήταν κακή ιδέα να κάνουμε εκπομπή μαζί. Αν προκύψει να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά έξυπνο, δε θα έλεγα «όχι». Στο πρώτο μας ραντεβού πήγα Θεσσαλονίκη να εξηγηθώ στους γονείς της».

https://www.instagram.com/reel/Cs3pWkkoF0R/

Στις δε φήμες χωρισμού το καλοκαίρι, η Ανδριώτου είχε και τότε σπεύσει να πει:

«Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο. Παιδιά, δεν χώρισα με τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ.

Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους. Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο.

Δεν λείπω πάρα πολύ καιρό, λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ, να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια. Εννοείται με περιμένει ο Σπύρος στην Αθήνα και δεν θα ξαναφύγω, γιατί θύμωσε που έφυγα τόσες ημέρες».