Με ένα αφοπλιστικό σχόλιο και ένα video στο TikTok η Lady Gaga έβαλε τέλος στις φήμες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα αφοπλιστικό σχόλιο και ένα video στο TikTok η Lady Gaga έβαλε τέλος στις φήμες

H Lady Gaga έδωσε τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Michael Polansky. 

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες της Lady Gaga με φουσκωμένη κοιλιά στον γάμο της αδερφής της, Natali Germanotta.

Υπήρξαν δεκάδες δημοσιεύματα σε όλον τον κόσμο, καθώς και οι θαυμαστές της έσπευσαν να υποθέσουν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύντροφό της, Michael Polansky.

Έγκυος η Lady Gaga στο παιδί του Michael Polansky; Οι εμφανίσεις της σταρ με κοιλίτσα και οι φήμες

H Lady Gaga έβαλε τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης μέσα από ένα βίντεο στο TikTok

Πριν από λίγες ώρες η 38χρονη έκανε μια νέα ανάρτηση στο TikTok θέλοντας να προτρέψει τους θαυμαστές της να μείνουν αδρανείς για τις επικείμενες εκλογές των ΗΠΑ και να κάνουν εγγραφή μέσω μίας πλατφόρμας, στους εκλογικούς καταλόγους. Και μέσω αυτού του βίντεο, έκανε και μία αναγκαία διάψευση.

«Δεν είμαι έγκυος απλά «κλαίω» στο γυμναστήριο», έγραψε όλο νόημα η Lady Gaga στη λεζάντα της ανάρτησής της θέλοντας να βάλει οριστικό τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης, αλλά χωρίς να δείχνει ωστόσο πως την ενόχλησε αυτή η παραφιλολογία.

Ντυμένη casual και βαμμένη εκκεντρικά όπως συνηθίζει, η «Mother Monster» έκανε το viral challenge του TikTok «I am the aesthetic» και δανείστηκε στίχους από το τραγούδι της Taylor Swift, «Down Bad» το οποίο κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα και φιγουράρει στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts.

Στο τρέιλερ του Joker 2, η Lady Gaga «κλέβει» την παράσταση ως Harley Quinn

Λίγες ώρες αργότερα η pop star έκανε μια ακόμα ανάρτηση, αυτή τη φορά δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία στα Ιnstagram-stories της.

Screenshot-2024-06-05-132946.png

«Δεν είμαι έγκυος», τόνισε ξανά η σταρ.

«Περισσότερη μουσική, δεν θα πάρω σύνταξη σύντομα... θέλω να ασχοληθώ με διάφορα είδη μουσικής. Θέλω να γυρίσω κι άλλες ταινίες, θέλω να κάνω παιδιά και θέλω να συνεχίσω να χτίζω τη Haus Laboratories, την εταιρία καλλυντικών των ονείρων μου», είχε δηλώσει παλαιότερα η Lady Gaga στην NikkieTutorials.

Lady Gaga & Michael Polansky έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού με ένα τρυφερό date σε συναυλία

Η Lady Gaga ζει 4 χρόνια απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του Michael Polansky

Τα τελευταία 4 χρόνια η Lady Gaga βιώνει μια από τις ομορφότερες περιόδους της προσωπικής της ζωής έχοντας στο πλευρό της τον επιχειρηματία, Michael Polansky.

Η 38χρονη και ο 46χρονος ήρθαν κοντά το 2019 σε ένα πάρτι και λίγους μήνες αργότερα επιβεβαίωσαν τη σχέση τους. Gaga και Polansky στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλον και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως σύντομα θα αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα.

https://www.instagram.com/p/B93JykxFPBz/

Σε παλαιότερες δηλώσεις της η τραγουδίστρια είχε τονίσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα στο άμεσο μέλλον ενώ σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter το 2021 περιέγραψε τον Polansky ως τον άντρα που αγαπά και θα αγαπά για όλη της τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/

Πηγή κεντρικής: ladygaga