H Lady Gaga αποκάλυψε γιατί σκέφτεται να μην ξανακάνει σχέση

H Lady Gaga αποκάλυψε γιατί σκέφτεται να μην ξανακάνει σχέση
Invision

H 36χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει την ελευθερία της και δεν σκοπεύει να δεσμευτεί άμεσα.

Παρά το γεγονός ότι είναι σήμερα ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη, η Lady Gaga θέλει να ζει όσο πιο μοναχικά γίνεται. H καταξιωμένη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι της αρέσει να έχει χρόνο μακριά από όλους και όλα απολαμβάνοντας στο έπακρο την ηρεμία της.

H Lady Gaga είναι single και δεν το μετανιώνει

Τον Φεβρουάριο του 2019 η 36χρονη χώρισε με τον σύντροφό της, Christian Carino, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί και έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένη. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της ότι την στηρίζει και είναι εξαιρετικά περήφανος για την επιτυχία της. Η pop star ήταν επίσης αρραβωνιασμένη το 2015 με τον ηθοποιό Taylor Kinney, με τον οποίο τελικά χώρισαν τον Ιούλιο του 2016, διαλύοντας τον αρραβώνα τους.

https://www.instagram.com/p/Bt4MA_6Hfvo

Μετά τη διάλυση του αρραβώνα της η Lady Gaga δεν γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και όλα δείχνουν πως θέλει να παραμείνει single.

«Ενδιαφέρομαι πραγματικά να ζήσω μια μοναχική ζωή», δήλωσε η star στο περιοδικό Wallpaper Magazine.

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις χρόνο να είσαι μόνος και να γνωρίζεις ότι είσαι αρκετός. Μακάρι να μπορούσα να το πω στον νεότερο εαυτό μου αυτό. Όταν ήμουν νεότερη, πέρασα πολύ χρόνο στο να γράφω μουσική και δεν έκανα τίποτε άλλο. Όσο πιο επιτυχημένη γινόμουν, τόσο περισσότερο χρειαζόμουν άλλους ανθρώπους να μου πουν ότι είμαι υπέροχη».

https://www.instagram.com/p/CpLNaowPUqV

H Lady Gaga αναγκάστηκε να διακόψει το show της και ξέσπασε σε κλάματα

Η φήμη και η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το τίμημα της φήμης αναφέροντας πως τα χρήματα, η ομορφιά και το celebrity status της την έβαλαν σε ένα βάθρο.

«Αν δεν ήμουν επιτυχημένη με τον τρόπο που είμαι σήμερα - είμαι πολύ ευγνώμων για την επιτυχία μου - θα το έκανα ακόμα, θα ήμουν στην Lower East Side. Το ξέρω αυτό γιατί πραγματικά δεν ξοδεύω πολύ χρόνο στο Hollywood. Μπορεί να φαίνεται πως το κάνω γιατί μερικές φορές η σεζόν είναι γεμάτη βραβεία και κόκκινα χαλιά. Αλλά είμαι πολύ στο σπίτι. Αυτό είναι το πράγμα που πραγματικά με κάνει ευτυχισμένη», δήλωσε η Lady Gaga.

Η δικαστική περιπέτεια για τα σκυλιά της

Η Lady Gaga μηνύθηκε από γυναίκα που καταδικάστηκε σε σχέση με την κλοπή των σκύλων της τραγουδίστριας, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Guardian.

Η Jennifer McBride, η γυναίκα που επέστρεψε τα σκυλιά της pop star μετά την κλοπή τους, υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια δεν της έδωσε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων που είχαν συμφωνήσει. Η McBride είχε ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί σε σχέση με την κλοπή των γαλλικών bulldog της Lady Gaga τον Φεβρουάριο του 2021. Ο Ryan Fischer, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της διάσημης τραγουδίστριας, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Δύο ημέρες μετά την αρπαγή των bulldog η McBride επέστρεψε τα σκυλιά στην Lady Gaga, με την αστυνομία να σημειώνει ότι φαινόταν να είναι «αμέτοχη και να μην σχετίζεται» με το περιστατικό.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο του Los Angeles, η McBride ισχυρίζεται ότι η Lady Gaga παραβίασε τη συμφωνία τους και δεν πλήρωσε ούτε ένα δολάριο για την επιστροφή των σκύλων. Η McBride ζητά αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τα νομικά έξοδα και την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε όλη αυτή η περιπέτεια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com