O Brad Pitt θα αντικατασταθεί από τον Harry Styles σε τραγούδι της Shania Twain & εξηγήθηκε το γιατί

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Brad Pitt θα αντικατασταθεί από τον Harry Styles σε τραγούδι της Shania Twain & εξηγήθηκε το γιατί
Invision

Η Shania Twain εξήγησε γιατί σκέφτεται να αφαιρέσει το όνομα του Brad Pitt από διάσημο τραγούδι της. Η απρόσμενη δήλωσης της τραγουδίστριας για τον ηθοποιό και τον Harry Styles.

Μετά την πρόσφατη απόφαση της 18χρονης κόρης του, Shiloh, να αλλάξει το επώνυμό της και να συστήνεται ως Shiloh Jolie, o Brad Pitt δέχεται το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο.

Στα 90s-00s ο διάσημος ηθοποιός αποτελούσε το άπιαστο όνειρο εκατομμυρίων γυναικών και δεν είναι τυχαίο πως η τραγουδίστρια, Shania Twain είχε συμπεριλάβει το όνομά του σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Ακόμα ένα παιδί των Brad Pitt - Angelina Jolie απαρνείται τον πατέρα του και αλλάζει επώνυμο

H Shania Twain εξήγησε γιατί σκέφτεται να αλλάξει το όνομα του Brad Pitt από το διάσημο τραγούδι της

Πριν λίγα 24ωρα η Shania Twain ήταν καλεσμένη στο podcast του BBC «Sidetracked with Annie and Nick» με αφορμή την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Glastonbury και μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί ότι θα αντικαταστήσει το όνομα του Brad Pitt στο διάσημο τραγούδι της «That Don't Impress Me Much» με αυτό του Harry Styles.

https://www.instagram.com/reel/C7vtSb8ossW/

Το τραγούδι της 58χρονης σε ένα σημείο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ok, είσαι ο Brad Pitt, αυτό δεν με εντυπωσιάζει και πολύ».

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Twain ρωτήθηκε με ποιον άλλον celebrity θα αντικαθιστούσε τον Brad Pitt αν χρειαζόταν να αλλάξει τους στίχους από το τραγούδι της και η ίδια υπονόησε ότι μπορεί όντως να το κάνει, επιλέγοντας τον Harry Styles.

«Θα έλεγα Harry Styles. Tραγουδάει επίσης καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Twain και εξήγησε λίγο αργότερα: «Βλέπω κατά κάποιο τρόπο τον Brad Pitt ως έναν James Dean της γενιάς του και βλέπω και τον Harry Styles ως τέτοιο. Είναι τραχύς, αλλά όμορφος, βγάζει νόημα αυτό που λέω; Έχει μια ιδιαίτερη γοητεία».

Η τραγουδίστρια και ο Harry Styles είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στα παρασκήνια μιας συναυλίας, με τον νεαρό καλλιτέχνη να εκφράζει τον θαυμασμό του προς την Twain λέγοντάς της ότι άκουγε τα τραγούδια της με τη μαμά του.

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Shania Twain εξήγησε πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξει το όνομα του Pitt με κάποιο άλλο πρόσωπο καθώς σε ένα live αφιέρωσε το κομμάτι στον Ryan Reynolds, ο οποίος βρισκόταν στο κοινό.

«Ήταν πολύ χαριτωμένο», παραδέχθηκε η σταρ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com