Ο Brad Pitt και η Penelope Cruz πρωταγωνιστούν στη νέα μικρού μήκους ταινία της Chanel

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Brad Pitt και η Penelope Cruz πρωταγωνιστούν στη νέα μικρού μήκους ταινία της Chanel

«A man and a woman», σε μια καμπάνια που ξυπνάει τις αισθήσεις και συνδυάζει τον ατμοσφαιρικό μινιμαλισμό και την ρετρό γοητεία των 60s.

Το «A Man and a Woman», η γνωστή γαλλική ταινία του 1966, σε σενάριο των Claude Lelouch και Pierre Uytterhoeven και σκηνοθεσία δια χειρός Lelouch, ήταν η πηγή έμπνευσης της νέας μικρού μήκους ταινίας του οίκου Chanel, που έχει κάνει πλέον μέρος της παράδοσής του αυτές της υψηλής αισθητικής παραγωγές με πρωταγωνιστές όπως η Marion Cotillard και η Keira Knightley.

Αυτή τη φορά, όμως, τη σκυτάλη πήραν δύο μεγάλοι αστέρες του Hollywood, o Brad Pitt και η Penelope Cruz. Η Ισπανίδα ηθοποιός είναι εδώ και χρόνια φίλη του οίκου, οπότε η προσθήκη έκπληξη ήταν αυτή του Brad Pitt.

423686548_287408494192415_8780398294310372458_n.jpg

Oι δυο τους αναπαριστούν εικόνες από την κορυφαία ταινία των 60s, μεταφέροντάς μας σε μια ρομαντική εκδρομή δύο εραστών σε ένα μέρος δίπλα στη θάλασσα με θέα τα κύματα. Το film σε σκηνοθεσία Inez & Vinoodh είναι ασπρόμαυρο και μας αφηγείται μια σύντομη ιστορία στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, όπου ένα ζευγάρι παραγγέλνει το κρασί και το dinner, καταλήγοντας να κλείνουν ένα δωμάτιο για το βράδυ τους. Η ταινία αποτυπώνει την αρχή μιας ιστορίας αγάπης στο Deauville, ένα μέρος εξαιρετικά αγαπητό στον οίκο Chanel, από το οποίο η Virginie Viard εμπνεύστηκε τη νέα FW24 collection που παρουσιάστηκε εχθές στο Παρίσι.

423455189_282643824716695_1722852655705971552_n.jpg

Μέσα σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, οι δυο τους ταξιδεύουν με ένα vintage αυτοκίνητο και ξεκινούν την πιο όμορφη ερωτική ιστορία, η οποία τους οδηγεί δίπλα στη θάλασσα, σε ένα luxury ξενοδοχείο, ενώ το styling του video με τα επίσης ασπρόμαυρα outfits των πρωταγωνιστών κλέβει την παράσταση, ολοκληρώνοντας την effortless chic αισθητική του film, που μας ταξίδεψε πίσω στην ίδια την Gabrielle Chanel.

Δείτε ολόκληρο το film:

https://www.instagram.com/reel/C4Ir35qtxER/

H feminine chic Stella McCartney και η aerogel τσάντα των Coperni που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα

H FW24 collection της Chanel μας ταξιδεύει στη θάλασσα.

Μία ερωτική επιστολή στο Deauville, έτσι χαρακτήρισε η ίδια η Virginie Viard τη νέα της FW24 collection για τον οίκο Chanel. Ένας τεράστιος προτζέκτορας προέβαλε συνεχώς εικόνες από τη θάλασσα και τον μαγευτικό ορίζοντα της εξοχής. Το Deauville είναι ένα σημείο της νορμανδικής εξοχής που αγάπησε η ίδια η Gabrielle Chanel και εκεί εμπνεύστηκε ένα μεγάλο μέρος της signature αισθητικής του οίκου της.

Chanel-atm-F24-036.jpg

Η Virginie Viard δημιούργησε λιτές γραμμές, ανδρόγυνα σύνολα με feminine πινελιές, loose σιλουέτες και outerwears που ταιριάζουν στο χειμερινό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Εκτός από το signature tweed ύφασμα του οίκου ξεχώρισαν οι προσθήκες σε denim, πλεκτά και sheepskin αλλά και η προσθήκη του camel στην παλέτα της Chanel. Mία συλλογή που εξερευνά τα όρια της θηλυκότητας μέσα από τη δυναμική που έχουν πάντα τα ρούχα του οίκου Chanel.

Chanel-F24-075.jpg

Catwalk looks: