Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Invision

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022 και πηγές ανέφεραν τότε ότι έβγαιναν ήδη μερικούς μήνες.

Όλο και πιο δυνατή φαίνεται ότι γίνεται η σχέση του Brad Pitt με την Ines de Ramon και ήρθε μία απόδειξη για να επισφραγίσει την αξία αυτής της σχέσης.

Μία πηγή επιβεβαίωσε στο People ότι ο 60χρονος ηθοποιός και η 34χρονη σύντροφός του συζούν, αφού η de Ramon έχει μετακομίσει στο σπίτι του Pitt.

Μεγάλη ήττα της Angelina Jolie στη μάχη για τον αμπελώνα Miraval: Νικητής ο Brad Pitt προς το παρόν

«Είναι αρκετά πρόσφατο», λέει μια πηγή από το περιβάλλον της de Ramon, η οποία σημειώνει ότι δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς το δικό της σπίτι. «Πηγαίνουν πολύ καλά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», προσθέτει.

Αναμένοντας την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022 και πηγές ανέφεραν τότε ότι έβγαιναν ήδη μερικούς μήνες.

Όταν ο ηθοποιός έκλεισε τα 60 του χρόνια τον περασμένο Δεκέμβριο, η σύντροφός του συνάντησε βρέθηκε σε ένα μικρό πάρτι που ετοίμασε ο ίδιος για τους πολύ στενούς του φίλους.

Mercy For Animals 20th Anniversary Gala - Arrivals

Ο Paul Wesley και η Ines De Ramon.

O Brad Pitt επισημοποίησε τη σχέση του με την Ines de Ramon με μια μόνο λέξη

Ενώ ο Pitt και η de Ramon δεν έχουν κάνει ακόμα το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι, βγήκαν μαζί την Πέμπτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ο Πιτ τίμησε τον φίλο του Bradley Cooper με το βραβείο του εξαιρετικού ερμηνευτή της χρονιάς.

Τον Νοέμβριο του 2023 το ζευγάρι πραγματοποίησε την τελευταία του κοινή δημόσια εμφάνιση, στο Art+Film Gala του LACMA στο Los Angeles όπου ο Pitt παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον σκηνοθέτη και συνεργάτη του, David Fincher. Τότε, μία πηγή του People είχε αναφέρει πως «έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά το ζευγάρι μαζί τον Νοέμβριο του 2022, στα παρασκήνια της συναυλίας του Bono στο Los Angeles.