Η «επιστροφή» του Μέλιου στις Ψυχοκόρες γίνεται με τον πιο συγκινητικό τρόπο: Η ανακάλυψη της Φρόσως

Κατερίνα Μπούσιου
Η «επιστροφή» του Μέλιου στις Ψυχοκόρες γίνεται με τον πιο συγκινητικό τρόπο: Η ανακάλυψη της Φρόσως

Η αλήθεια δεν κρύβεται και όλες οι αδελφές Πολύζου στις Ψυχοκόρες, είτε θα ανακαλύψουν, είτε θα πουν κάποιο από τα μυστικά τους. 

Η ζωή έκρυβε εκπλήξεις από την αρχή και για τις 4 αδελφές Πολύζου, αλλά τίποτε δεν τελείωσε ακόμη. Πλέον τώρα που βρισκόμαστε στα τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου στις Ψυχοκόρες, θα γίνουν τα αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε μυστικά και ψέματα.

https://www.instagram.com/reel/C7jJChnC5ql/

Η μάχη Φρόσως και Ευανθίας συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως

Ο φόβος και ο τρόμος στο σπίτι του Νάτση στις Ψυχοκόρες, δεν είναι πλέον η Ευανθία ή ο Νάτσης, αλλά η Φρόσω. Η οποία συνεχίζει τα μαρτύρια στην κυρά της, βγάζοντας τα απωθημένα της. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Δεν μπορεί να φύγει με το παιδί της, γιατί ξέρει ότι η Ευανθία μαζί με την οικογένεια του Νάτση θα την κυνηγήσουν. Θέλει να κερδίσει χρόνο, για να μπορέσει να ρευστοποιήσει μέρος της περιουσίας και να μπορέσει να φύγει μακριά με ασφάλεια.

Η Λουκία Πιστιόλα από την αιώνια αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου στην αδίστακτη Βικτώρια στις Ψυχοκόρες

Η Ευανθία από το σημερινό επεισόδιο θα περάσει στην αντεπίθεση, θα ανακτήσει την όρασή της και θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Θα παρακολουθεί τις κινήσεις της ψυχοκόρης της προσεκτικά και θα πέσει στα χέρια της το ημερολόγιό της, όπου εκεί θα καταλάβει πολλά. Θα είναι απολαυστική η Μαρίνα Ασλάνογλου σε αυτά τα επεισόδια. Για την προσπάθειά της να κρατήσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας για να προστατέψει τον γιο της και τον εαυτό της.

Ο αστυνόμος Βελλής που εμφανίστηκε ξαφνικά στο χωριό είναι όμως ένας καινούργιος εφιάλτης όμως για τη Φρόσω και θα αποδειχτεί αυτό και στη συνέχεια.

Παρεμβαίνει με τρόπο προκλητικό στα οικογενειακά τους και θα ερευνήσει ενδελεχώς την περίπτωσή της με τον φάκελο της δολοφονίας του Θωμά. Καταλαβαίνει αμέσως η Φρόσω πως ο αστυνόμος έχει καταλάβει πως εκείνη τον σκότωσε για να γλιτώσει, όταν το πρώτο διάστημα που έμενε στους Νάτσηδες το έσκασε από το σπίτι.

Όμως η Φρόσω θα καταφέρει να τον έχει υπο παρακολούθηση και δεν θα διστάσει να τον απειλήσει και εκείνη, όταν καταλάβει πως εύκολα χρηματίζεται από τους γαμπρούς του Νάτση. Και όταν ανακαλύπτουν αρχαία στα κτήματα, εκείνος αρπάζει την ευκαιρία.

Θα καταφέρει να τον αποπροσανατολίσει (πριν όμως το τραγικό του τέλος) και μάλιστα θα τον οδηγήσει προς το πηγάδι, εκείνη που είναι σίγουρη πως βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του Μέλιου. Θα υπάρξει εκεί μία μακάβρια αποκάλυψη που θα την κάνει να γυρίσει πίσω στο παρελθόν. Ο έρωτας της ζωής της, ο πατέρας του παιδιού της, όπως εκείνη πιστεύει δίχως όμως να μπορεί να το αποδείξει, είναι εκεί και όλες τις οι υποψίες επιβεβαιώνονται. Τώρα έχει έναν ακόμη πιο δυνατό λόγο για να εκδικηθεί την Ευανθία.

Η μεγάλη αλλαγή της Φρόσως στις Ψυχοκόρες: Φτάνει μέχρι και σε διπλή δολοφονία, αλλά υπάρχει αιτία

Το μόνο που θα την σταματήσει, είναι ο πρωτότοκος γιος του Νάτση, τον οποίο αφήνει η μητέρα του Αμαλία στο σπίτι και στη συνέχεια φεύγει. Δεν της πάει η καρδιά να τον αφήσει ανυπεράσπιστο και εκείνον. Σκέφτεται ότι κάποια στιγμή θα πάρει τον δικό της γιο και εκείνον και θα εξαφανιστούν.

Η Φρόσω θα μας αποδείξει πολλές φορές από εδώ και στο εξής, αυτό που λέει και το κοινό της σειράς για εκείνη: Πώς είναι πραγματική survivor.