Η σκληρή Μάγια στις Ψυχοκόρες εκδικείται τον Παύλο και τη Βασιλική η οποία «χάνει» το μωρό της

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκληρή Μάγια στις Ψυχοκόρες εκδικείται τον Παύλο και τη Βασιλική η οποία «χάνει» το μωρό της

Η σκηνή στις Ψυχοκόρες όπου η Γιούλικα Σκαφιδά είναι 8 μηνών έγκυος στον γιο της. «Κανονικά θα έπρεπε να ήσουν νεκρός» λέει η Μάγια στον Παύλο και κάνει πράξη τις απειλές της. 

Πιο σκληρή και από τον πατέρα της Ευάγγελο Αρδίτη αποδεικνύεται η κόρη του Μάγια, η οποία προχωρά στις Ψυχοκόρες, στο πιο σκληρό της σχέδιο για να εκδικηθεί τον Παύλο και τη Βασιλική. Η Γιούλικα Σκαφιδά ως ρόλος, δεν έχει ηθικούς φραγμούς αλλά όταν το μετανιώσει θα είναι πλέον πολύ αργά. Η Βασιλική θα περάσει ένα μαρτύριο αφού εξορίζεται και βασανίζεται ενώ ήδη έχει χάσει το μωρό της και παιδί του Παύλου.

https://www.instagram.com/p/C7R7EDiIB9Q/

Βασανιστήρια δίχως τέλος για τη Βασιλική

Δεν θα δεις προς το παρόν στις Ψυχοκόρες κάτι ευχάριστο, αλλά σίγουρα τα όσα δραματικά θα συμβούν έχουν ουσία και δίνουν αρκετά μηνύματα. Όσο και αν κάποιους τηλεθεατές τους πιέζει συναισθηματικά το να βλέπουν τέτοιες σκηνές, ας μην ξεχνάμε πως η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, αληθινές ιστορίες ψυχοκορών σε σπίτια οικογενειών της Αθήνας. Έτσι δημιουργήθηκε και από τη σεναριογράφο της σειράς Πέννυ Φυλακτάκη και τον Βαγγέλη Νάση η τηλεοπτική μας ιστορία.

Ευανθία και Μάγια τα χάνουν όλα στις Ψυχοκόρες μετά τις δολοφονίες Νάτση και Αρδίτη

Μεγάλα γεγονότα και εξελίξεις θα συμβούν καταρχάς στο σπίτι της οικογένειας Αρδίτη. Μετά την κρίση επιληψίας του Παύλου εκείνος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η Μάγια αντί να στεναχωρεθεί, ακόμη και όταν εκείνος βρίσκεται σε καταστολή, τον χαρακτηρίζει ως προδότη και εύχεται να πεθάνει.

Και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Η Βασιλική συλλαμβάνεται ως κατηγορούμενη για τον πυροβολισμό του Αρδίτη και τη στέλνουν στην εξορία. Ο Παύλος όταν βγει από το νοσοκομείο δεν μένει έκπληκτος μόνο από αυτό αλλά και όταν ο αστυνόμος του ανακοινώνει πως η αγαπημένη του ήταν έγκυος και έχασε το μωρό της. Η Βασιλική δίσταζε να του μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της.

Ξεκινά η περίοδος του μαρτυρίου για τη Βασιλική, αφού εξορίζεται σε ένα μικρό νησάκι, το Τρίκερι. Με τον Παύλο να προσπαθεί να ανακαλύψει αρχικά που βρίσκεται και να μηχανεύεται τον τρόπο που θα την απελευθερώσει. Χρησιμοποιεί δημοσιογράφους και πολιτικούς προσκείμενους στον αριστερό χώρο όπου ανήκει και σκέφτεται ακόμη και να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής για να αποκτήσει δύναμη και εξουσία και να την βοηθήσει.

Αυτός ο κύκλος των επεισοδίων είναι κομμένα και ραμμένα στο ταλέντο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Και σε μία σκηνή του σημερινού επεισοδίου από μία δεξίωση, η Γιούλικα Σκαφιδά μας αποκάλυψε, πως την εποχή που γυρίζονταν τα επεισόδια που τώρα βλέπουμε, εκείνη ήταν 8 μηνών έγκυος.

skafida.png

Παράλληλα συνεχίζονται τα βάσανα για τη Δεσποινιώ. Η Βικτωρία και ο Τάσος πλέον την έχουν οδηγήσει σε έναν δρόμο δίχως επιστροφή και η κακοποίηση και οι βιασμοί τους οποίους θα υποστεί θα την οδηγήσουν και εκείνη στην απόγνωση.

Σχετικά με όσα θα περάσουν αυτές οι δύο αδελφές, όσα θα περάσει η αδελφή τους Μαρίκα με τον Σώτο, μοιάζουν απλοϊκά και καθημερινά. Για να γνωρίζεις, απλά θα την κατηγορήσει ότι εκείνη ευθύνεται για τον χωρισμό του από την Πένυ. Το σχέδιο της Νέλλας λειτούργησε άψογα.