Στο πρώτο ποστ της Χριστίνας Χριστοφή στο Instagram ο MasterChef Σταυρής έκανε το πιο σωστό σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα
Στο πρώτο ποστ της Χριστίνας Χριστοφή στο Instagram ο MasterChef Σταυρής έκανε το πιο σωστό σχόλιο

Η Χριστίνα που αγάπησαν οι fans του MasterChef επέστρεψε στο προφίλ της στο Instagram με λόγια αγάπης για όλους.

Μπορεί να μην πήρε τον τίτλο της τρίτης ελληνίδας MasterChef, όμως η finalist του τελικού, Χριστίνα Χριστοφή έφυγε από το παιχνίδι γεμάτη εμπειρίες, την αγάπη του κόσμου και 54 χιλιάδες ευρώ.

Χριστίνα Χριστοφή: Μετά την ήττα στο MasterChef την περίμενε η πιο δυνατή έκπληξη

Το μήνυμα της Χριστίνας στο Instagram

https://www.instagram.com/p/C8O7uN0t1BX/

«It’s a wrap. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλο τον κόσμο που πίστεψε σε μένα και με στήριξε καθόλη μου την πορεία στον διαγωνισμό! Ευχαριστώ τα δικά μου άτομα και την οικογένεια μου για την αγάπη τους! Ευχαριστώ άπειρα όλα τα παιδιά που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες, τους αγαπημένους @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @scontizas και φυσικά τους @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas . Και τις Ελληνίδες μάνες @tzeniazaxariou @m_panagopoulou Σας αγαπώ όλους.Τα καλύτερα έρχονται!
*Συμπατριώτες ελπίζω να σας έκανα περήφανους», έγραψε η finalist στο φετινό MasterChef.

Στο ποστ αυτό, ο MasterChef Σταυρής Γεωργίου, καλός φίλος της Χριστοφή, της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πολλά συγχαρητήρια @_christina.christofi_ μου. Η αυθεντικότητα σου κ η στοχοπροσήλωση σου θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σε ότι και να κανείς. Και να θυμάσαι σημασία δεν έχει η ο προορισμός αλλά… η διαδρομή! Είσαι η νικήτρια της καρδιάς μας και σίγουρα όλων την Κύπριων».

https://www.instagram.com/reel/C8M0gMXKqNq/

Για τον Σταυρή, η Χριστίνα είχε μιλήσει και στην πρώτη audition της, τονίζοντας:

«Τον διαγωνισμό τον βλέπω σαν μια ευκαιρία για να γνωρίσουμε σεφ και νέα υλικά, θα δουλέψουμε συνταγές που δεν έχουμε ξαναδεί και θέλω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω, αν είναι να τα πάω καλά στον διαγωνισμό, θέλω να δώσω αυτά που έχω και να τα πάρω πίσω, τότε αυτό και θα γίνει. Θέλω μέσα από τα πιάτα μου στο MasterChef να αναδείξω και την Κύπρο. Τον Σταυρή τον ξέρω, είμαστε φίλοι και δουλέψαμε μαζί. Ο Σταυρής μου είπε να μην έρθω για την εμπειρία αλλά για το έπαθλο, δεν ξέρω τον ανταγωνισμό αλλά ξέρω τι μπορεί να κάνει η Χριστίνα»!

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό

Μιλώντας στο Queen.gr για την εμπειρία του MasterChef η Χριστίνα είχε πει:

«Η εμπειρία ήταν τεράστια και θα ερχόμουν ξανά από την αρχή. Ήταν υπέροχο το ταξίδι. Εντάξει την ώρα που άκουσα το αποτέλεσμα, επειδή μέσα μου πίστευα ότι ήμουν εγώ η επόμενη MasterChef, σίγουρα στεναχωρήθηκα - δεν το έκρυψα άλλωστε - αλλά τώρα ξεκινάει η «ζωή», από εδώ κι έξω.

Ανεξάρτητα με το φύλο, νομίζω ότι όταν έχεις κάτι στο μυαλό σου και δουλεύεις γι' αυτό θα πας ψηλά. Νομίζω έμεινα μόνη μου από τους 12, οπότε ήταν λίγο σκληρό χωρίς κάποια φίλη δίπλα μου αλλά πρέπει να έχεις στοχοπροσήλωση» είπε η Κύπρια φιναλίστ.