Η Άννα Βίσση είναι στις ΗΠΑ και τα Tik Tok βίντεο με τους εγγονούς της είναι απλά epic

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Βίσση είναι  στις ΗΠΑ και τα Tik Tok βίντεο με τους εγγονούς της είναι απλά epic

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στην Αμερική και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές. Το απολαυστικό βίντεο με τα εγγόνια της και οι νέες φωτογραφίες με την Σοφία Καρβέλα.

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση για να περάσει μερικές ημέρες με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τους δύο εγγονούς της, Νίκο και Νέστορα Πανουργιά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επισκέπτεται συχνά τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς θέλει να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο την οικογένειά της, όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Άννα Βίσση συνάντησε την Samantha Jones και η φάση ήταν «Two idols...in the City»

Η Άννα Βίσση χόρεψε με τους εγγονούς της και ξετρέλανε το TikTok

Η Άννα Βίσση έχει ενεργή παρουσία στο TikTok με τον λογαριασμό της να μετρά σήμερα περισσότερους από 200.000 ακόλουθους και 4 εκατομμύρια likes. Η Ελληνίδα σταρ φημίζεται για τον αυθορμητισμό της και οι πιο fun αναρτήσεις της στην πλατφόρμα με οικογένεια και φίλους καταφέρνουν να σπάσουν ρεκόρ προβολών.

Πριν από μερικές ώρες η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο TikTok στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει hip hop με τους εγγονούς της, που έχουν μεγαλώσει πολύ. Όπως θα δεις και στο παρακάτω post τόσο ο Νέστορας αλλά και ο Νίκος ψήλωσαν αισθητά και εκδήλωσαν το ταλέντο τους στον χορό ενώ η καλλιτέχνης δεν θεωρείται άδικα η πιο cool γιαγιά της εγχώριας showbiz.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έσπευσαν να σχολιάσουν το post αποθεώνοντάς την για το coolness και τη νεανική-θετική αύρα της.

Screenshot-2024-06-17-122236.png

«Μικρά καρβελάκια», «Πιο θεάρα δεν υπάρχει τέλος», «Θεά μας να σου ζήσουν», «Άννα είσαι φοβερή», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Screenshot-2024-06-17-102202.png

Τα εγγόνια της Άννας Βίσση τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαγιά τους και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να ερμηνεύουν μερικές από τις επιτυχίες της, αποδεικνύοντας πόσο πολύ αγαπούν τη μουσική της.

Νωρίτερα η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ξεχώρισε η selfie με την μητέρα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/C8PczYwOwwy/

Μαμά και κόρη έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και μεγαλώνοντας ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

1718615205056-626365971-karvela1.jpg

Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Καρβέλα επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της επί σκηνής, με την τραγουδίστρια να έχει αποκαλύψει δημόσια πόσο πολύ εμπιστεύεται την κρίση της κόρης της σε θέματα μόδας (και όχι μόνο!).

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στο Λονδίνο με Καρβέλα-Φερεντίνου- Η ομοιότητα στο στιλ των δύο γυναικών

vissi.jpeg

«Πόσο hot είναι η μαμά μου;», είχε γράψει παλαιότερα η Σοφία Καρβέλα στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη μαμά της.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, η Άννα Βίσση είχε τονίσει για τη σχέση με την κόρη της: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

Για τη συνεργασία και τη σχέση της με τη Σοφία Καρβέλα η τραγουδίστρια ανέφερε πρόσφατα στον Τάσο Τρύφωνος: «Σήμερα τηλεφωνηθήκαμε και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς μου είπε. Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω».

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στο Λονδίνο με Καρβέλα-Φερεντίνου- Η ομοιότητα στο στιλ των δύο γυναικών

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τα εγγόνια της.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela