Άννα και Τέα Πρέλεβιτς βγήκαν βόλτα με την πανύψηλη μητέρα τους η οποία μοιάζει σαν αδερφή τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άννα και Τέα Πρέλεβιτς βγήκαν βόλτα με την πανύψηλη μητέρα τους η οποία μοιάζει σαν αδερφή τους

Η 5χρονη Νεβένα Μαριάνοβιτς Πρέλεβιτς μοιάζει εκπληκτικά με τις κόρες της. Η κομψή εμφάνιση των τριών γυναικών στα νότια προάστεια και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το πόσο δεμένη είναι με την αδερφή της, Τέα αλλά και τους γονείς τους.

Οι αδερφές Πρέλεβιτς πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις με την μητέρα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιράσει απλόχερα χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό, εντυπωσιάζοντάς μας με την ομοιότητά τους.

Η Δούκισσα γιόρτασε τον έρωτα με ένα μπουκέτο λουλούδια και τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπά της

Like mother, like daughter: Η κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση των αδερφών Πρέλεβιτς

Πριν από λίγα 24ωρα οι αδερφές Πρέλεβιτς απόλαυσαν τη βόλτα τους στα νότια προάστεια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα συνοδευόμενες από τη μουσικό μητέρα τους, Μαριάνοβιτς Πρέλεβιτς. Οι τρεις γυναίκες εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό για να περπατήσουν, να επισκεφθούν τα μαγαζιά και να κάνουν μια μικρή στάση για παγωτό.

Άννα, Τέα και Νεβένα απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετες. Για την περίσταση η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε ένα σκουρόχρωμο τζιν σορτς, μπεζ πουκάμισο και μαύρα σανδάλια.

Η Τέα Πρέλεβιτς εμφανίστηκε με ένα υπέροχο printed, maxi φόρεμα, γυαλιά ηλίου και σανδάλια ενώ η μητέρα της φόρεσε μαύρο τοπ, printed midi φούστα και δετά flat πέδιλα.

1716541465810-682885503-prelevic2.jpg

Άννα Πρέλεβιτς: Οι σπάνιες photos από τον γάμο της και ο λόγος που θέλει να ξαναφορέσει νυφικό

https://www.instagram.com/p/C1ChDN5MSqr/

Η Νεβένα Πρέλεβιτς έγινε μαμά για πρώτη φορά σε ηλικία 23 ετών (η Άννα Πρέλεβιτς γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990) με αποτέλεσμα να μεγαλώνει μαζί με τις κόρες της χωρίς να τις χωρίζει χάσμα γενεών.

https://www.instagram.com/p/Btv3SR9h1Nj/

Η σύζυγος του Μπάνε Πρέλεβιτς και η γνωστή μουσικός τρέφουν τεράστια αδυναμία στις κόρες τους και τις στηρίζει έμπρακτα σε κάθε τους βήμα.

Παλαιότερα Άννα και Τέα είχαν ποζάρει με τη μαμά τους για ανάγκες φωτογράφησης, με την 57χρονη να δείχνει περισσότερο σαν αδερφή παρά μητέρα τους.

1716541701057-834712032-1676031385484-324107197-prelevic_me_mama.jpg

Η Νεβένα Πρέλεβιτς είναι ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram, όπως το παρακάτω στιγμιότυπο με την κόρη της, Τέα από τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού.

https://www.instagram.com/reel/Cs7Cxygrmg8/

Η Άννα Πρέλεβιτς το ζει στο Μπαλί και ο Νικήτας Νομικός την καμαρώνει

Το 2023 η σύζυγος και οι κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς είχαν δώσει το παρών στη βράβευσή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Πρόσφατα ο Μπάνε Πρέλεβιτς φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του τονίζοντας: «Παντρεύτηκα μικρός, έκανα νέος παιδιά. Στην Ελλάδα ήρθα το 1989. Έκανα τις κόρες μου το 1990 την Άννα, το 1992 την Τέα. Ήθελα να κάνω οικογένεια και σκέφτηκα ότι ήταν καλό να ξεκινήσουμε μια οικογένεια. Πίστεψέ με είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα, που έκανα νέος τα παιδιά. Γιατί έγινα 45 χρονών και τα παιδιά μου ήταν μεγάλα, ήμασταν φίλοι τώρα. Με έχουν μεγαλώσει, δεν τις μεγαλώνω εγώ. Ως γυναίκες είναι πολύ πιο ώριμες. Όλοι οι αθλητές που παντρεύονται νωρίς, τους βοηθάει στην καριέρα τους μία ήρεμη οικογενειακή ζωή».

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της εντυπωσιακής μαμάς των αδερφών Πρέλεβιτς.

Πηγή κεντρικής: ndp