Στις φήμες για το τέλος από τον ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ρητό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στις φήμες για το τέλος από τον ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ρητό

Η Μπέττυ Μαγγίρα λίγο πριν το τέλος της σεζόν φαίνεται πως ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Ποια θα είναι η νέα της τηλεοπτική της στέγη; 

Η Μπέττυ Μαγγίρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς δεν συμφώνησε με το κανάλι, ως προς το περιεχόμενο της εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ANT1 θέλει τη νέα σεζόν να υπάρχει και το Σαββατοκύριακο μια «info-tainment» εκπομπή, μια μετατροπή που αρνήθηκε να κάνει η παρουσιάστρια στη θεματολογία του I Love Σου Κου, καθώς επιθυμεί να στηρίξει μόνο ένα αμιγώς ψυχαγωγικό project.

Η συνεργασία με το κανάλι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ολοκληρώνεται με τη λήξη της εκπομπής της.

Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

Η Μπέττυ Μαγγίρα πάντως, μάλλον «πικράθηκε» με αυτή διάσταση απόψεων για ένα αντικείμενο που γνωρίζει να κάνει πολύ καλά τα τελευταία 3 χρόνια, όπως φάνηκε από τις δύο αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

«Ακόμα κι ανάμεσα στ' αγκάθια, μπορεί να φυτρώσει ένα λουλούδι» έγραψε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός κάκτου που είχε ανθίσει, δίνοντας ένα πρώτο «μήνυμα» πως ακόμα και σε αυτή την τηλεοπτική αλλαγή και την ξαφνική λήξη της συνεργασίας της με τον ANT1, η ίδια θα τα καταφέρει.

Βέβαια, το μήνυμα που ήθελε να περάσει έγινε πιο ξεκάθαρο, με ένα δεύτερο Instagram story, στο οποίο έγραφε στα αγγλικά «Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μπέττυ Μαγγίρα, είχε προέλθει από μια επίσης τηλεοπτική δύσκολη κατάσταση, αφού η συνεργασία της με το OPEN το καλοκαίρι του 2021 έληξε ξαφνικά, ενώ η ανανέωση θεωρείτο σίγουρη, αφού η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα είχε όλο και πιο ανοδική τάση στα νούμερα τηλεθέασης.

Επομένως, έχοντας πάει στον ΑΝΤ1 η ίδια και οι περισσότεροι από τους συνεργάτες που είχε στην εκπομπή του OPEN, με διάθεση και όνειρα για μια καλύτερη και μακροβιότερη συνεργασία, είναι λογικό πως η απογοήτευση θα είναι έντονη τόσο για την Μπέττυ Μαγγίρα όσο και για τους συνεργάτες της, όπως θα δεις πιο κάτω.

Οι 2 προτάσεις της Μαγγίρα που απορρίφθηκαν

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 είχε το +1. Θα έπρεπε ωστόσο, να ενημερωθεί από το κανάλι στο τέλος Μαΐου για το αν θα υπάρχει ανανέωση του συμβολαίου της και για τη νέα σεζόν.

Η συζήτηση αυτή καθυστέρησε και σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή στο Breakfast@Star, παρότι η ίδια συμφώνησε στο να προστεθεί το κομμάτι της ενημέρωσης στην εκπομπή της, προτείνοντας όμως να έχει 2 συγκεκριμένους δημοσιογράφους στο πλευρό της - έναν άντρα και μια γυναίκα - το κανάλι δεν συμφώνησε και κάπως έτσι, ήρθαν σε ρήξη και λύση της συνεργασίας τους.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά

Την ίδια πικρία πάντως με την Μπέττυ Μαγγίρα για τους ιθύνοντες του καναλιού φαίνεται πως έχει και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο ηθοποιός και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα από το 2021, ο οποίος σε ανάρτησή του χθες (16/6) έγραψε: «Κάποιες φορές οι ανώτεροι, είναι κατώτεροι των περιστάσεων».

448385506_1003176804498868_7441625025679729380_n.jpg

Η εκπομπή I Love Σου Κου λοιπόν, θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου, όπως είπαν οι συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα.