Safari style: Η Μπέττυ Μαγγίρα σου δείχνει πώς να φορέσεις το καφέ και το καλοκαίρι

Safari style: Η Μπέττυ Μαγγίρα σου δείχνει πώς να φορέσεις το καφέ και το καλοκαίρι

Το στυλ που έχουν λανσάρει τα μεγαλύτερα fashion houses.

Οι καλοκαιρινές τάσεις είναι πάντα πολύ εντυπωσιακές και κάνουν ένα μικρό φρεσκάρισμα στην εικόνα μας. Για αυτό και μόλις μπει η νέα σεζόν κάνουμε όλες μας μία μικρή έρευνα αγοράς και καταλήγουμε σχεδόν αμέσως στα trends που μας ταιριάζουν περισσότερο. Φέτος θα σου πω να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα classics και κάποιες retro τάσεις, που μας έρχονται από τα 60s και 70s. Ανάμεσά τους και το safari style. Ο Yves Saint Laurent υπήρξε ο πρώτος που το καθιέρωσε με τα θρυλικά φορέματα του με τις εξωτερικές τσέπες και τα κορδόνια που έδεναν στο ντεκολτέ και έκτοτε είναι μία από τις αγαπημένες αισθητικές των γυναικών για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε το τέλειο λευκό μπικίνι που κολακεύει τα πόδια

https://www.instagram.com/p/C68aujhgJ1x/

Πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Yves Saint Laurent, o Anthony Vaccarello έφερε και πάλι το safari style στην SS24 collection του Saint Laurent με safari φορέματα και pencil, ψηλόμεσες φούστες σε όλες τις ζεστές αποχρώσεις των neutrals. Το καφέ, το μπορντό, το μπεζ και το καμηλό μαζί με το χακί είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην τάση. Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε τον καλύτερο τρόπο να φορέσει το safari style στην πρωινή της εκπομπή στον ANT1 το Σαββατοκύριακο και εμείς είμαστε εδώ για να ακολουθήσουμε την ίδια έμπνευση.

Safari style: Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε την καλύτερη έμπνευση για το καλοκαίρι.

Τα items που χρησιμοποίησε για το πρωινό safari look της είναι τα εξής: ένα maxi, αμάνικο shirt dress και μία oversized ζώνη με στρογγυλή αγκράφα. Το φόρεμα της Μπέττυς είχε ένα ζεστό καφέ της σοκολάτας, ενώ η ζώνη της ήταν σε μια ενδιαφέρουσα διχρωμία που συνδυάζει το καφέ και το μπεζ.

Αυτή είναι η πιο απλή και εύκολη εκδοχή ενός all day πρωινού safari outfit με ένα φόρεμα που είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καλοκαιρινή σεζόν, αφού είναι ανάλαφρο και πολύ θηλυκό. Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι mules με καφέ strap και ψάθινο πάτο, που έκανε ακόμα πιο summer το όλο look. Αξεσουάρ όπως μεγάλα βραχιόλια και σκουλαρίκια ταιριάζουν τέλεια στη safari αισθητική.

betty-maggira-(10).jpg

To butter yellow είναι η σοφιστικέ απόχρωση που θα απογειώσει το καλοκαιρινό chic

Shop the look: