Η Μπέττυ Μαγγίρα έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και μοιάζει σαν τα french girls

Το συγκεκριμένο κούρεμα επέλεξε πριν λίγες μέρες και το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα, φαίνεται πως είναι πιστή στα short hair, αφού εδώ κι έναν χρόνο έχει υιοθετήσει στην εμφάνισή της το μακρύ καρέ. Τα μαλλιά της παρουσιάστριας είχαν φτάσει λίγο πιο κάτω από τους ώμους, μέχρι που αποφάσισε πάλι να τα κόψει. Πολύ σωστά! Η Μπέττυ, έκανε ένα refresh στο κούρεμά της, επιλέγοντας ένα πιο κοντό bob cut. Το κούρεμα της είναι μία από τις hot τάσεις των τελευταίων χρόνων και μία από τις αγαπημένες επιλογές των french girls.

Η Μπέττυ μοιάζει σαν τα french girls

https://www.instagram.com/p/C4KrzVcg2-9/

Nirvana haircut: Αυτό είναι το νέο κούρεμα του 2024 και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πλέον, μοιάζει με Παριζιάνα! Πιο συγκεκριμένα, το νέο haircut είναι επάνω από τους ώμους, με έντονα layers τα οποία δημιουργούν extra κίνηση και όγκο. Εκτός από το φρεσκάρισμα που έκανε στο μήκος των μαλλιών της, οι ανταύγειες που ξεπηδούν ανάμεσα από την κάθε τούφα φαίνονται ακόμα πιο έντονες και φωτεινές, κολακεύοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

431945400_1443811296567178_895477045734747296_n-(1).jpg

Φεύγεις για τριήμερο; 7 προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η Μαγγίρα, έχει βρει το κούρεμα και την απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με το στιλ της. Το νέο look της Μπέττυς είναι απίστευτα κομψό και διαχρονικό, χαρίζοντας έναν σοφιστικέ αέρα σε όλη της την εμφάνισή της. Επίσης, είναι ένα κούρεμα το οποίο δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling καθώς είναι το ίδιο κομψό με κυματιστές και ίσιες άκρες.

https://www.instagram.com/p/CKYkMvDlDjy/

Το κοντό καρέ είναι ένα από τα must κουρέματα που θα δούμε παντού κι αυτή τη χρονιά. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να υποκύπτουν στη γοητεία του. Μία από αυτές ήταν το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid, την οποία επιμελήθηκε ο hair expert, Chris McMillan, ο εμπνευστής του «The Rachel» cut, της Jennifer Aniston από τα Φιλαράκια. Μήπως είσαι εσύ η επόμενη που θα κάνει την ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνισή της;

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά stylish χτενίσματα που έχει τολμήσει η Μπέττυ Μαγγίρα στο κοντό καρέ της. Ρίξε μία ματιά...

Short hair, don' t care! Η Gigi Hadid έκανε το κούρεμα που επιλέγουν όλα τα it girls