Ο Ryan Reynolds, τα γενέθλιά του και δύο διάσημες γυναίκες

Ο Ryan Reynolds, τα γενέθλιά του και δύο διάσημες γυναίκες

Ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του με 2 λαμπερές ηθοποιούς του Hollywood, η μία εκ των οποίων είναι κάτι παραπάνω από απλή φίλη.

Μπορεί για εσάς χτες να ήταν άλλη μια συνηθισμένη μέρα, για τον Ryan Reynolds, όμως, ήταν τα 35α γενέθλιά του. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσει με τους κοντινούς του ανθρώπους. Και αυτό ακριβώς είναι το ενδιαφέρον σημείο σε αυτή την είδηση.

Ο Reynolds αποφάσισε να βγάλει για φαγητό και ποτό, μαζί με μερικούς φίλους του, και δύο εξαιρετικά διάσημες ηθοποιούς του Hollywood. Την Sandra Bullock και την Blake Lively.
Όσον αφορά τη Sandra Bullock, είναι γνωστό πως η σταρ είναι κολλητή φίλη του ηθοποιού, καθώς μετά τη συνεργασία τους στη ταινία «The Proposal» οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και ανέπτυξαν μια ισχυρή φιλία. Η Blake Lively όμως;

Στη περίπτωση της Lively, φαίνεται πως οι φήμες περί σχέσης της με τον Reynolds είναι τελικά αληθινές. Πέρα από το γεγονός πως η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl εθεάθη να φεύγει από το σπίτι του Reynolds όχι μία, αλλά δύο φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο, όσοι τους είδαν το βράδυ των γενεθλίων του ηθοποιού δήλωσαν έπειτα με σιγουριά πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

«Η Blake και ο Ryan ξέκοψαν από την υπόλοιπη παρέα έπειτα από λίγο» είπε ένας θαμώνας του μαγαζιού στο οποίο διασκέδαζε η διάσημη παρέα. «Γελούσαν και περνούσαν καλά και φαινόταν πως ένιωθαν πολύ άνετα μεταξύ τους. Η Sandra έδειχνε επίσης να διασκεδάζει, αλλά παράλληλα τους άφηνε και χώρο για να μένουν μόνοι τους».

Νωρίτερα την ίδια μέρα μάλιστα, η Lively είχε περάσει από τα πλατό των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Reynolds για να του φέρει το δώρο του, κάνοντάς του και μια χαριτωμένη έκπληξη. Είχε δέσει στο μικρό της σκυλάκι δεκάδες μπαλόνια και το έβαλε έξω από το τροχόσπιτο του Reynolds για να τον υποδεχτεί.