Οι δίδυμες κόρες της Ελένης Πετρουλάκη έγιναν 18 και το γιόρτασαν κάτω από την Ακρόπολη

Οι δίδυμες κόρες της Ελένης Πετρουλάκη έγιναν 18 και το γιόρτασαν κάτω από την Ακρόπολη

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς ενηλικιώθηκαν και η μαμά Ελένη τις γιορτάζει και διαδικτυακά

Στην οικογένεια της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς, τώρα πια υπάρχει μόνο ένα μέλος [από τα έξι] που είναι ανήλικο και αυτή είναι η μικρότερη από τις τέσσερις κόρες τους, Ηλιάνα.

Μετά την πρωτότοκη Άννα Μαρία που έγινε 20 ετών τον Ιανουάριο, τώρα μπήκαν στο «κλαμπ των ενηλίκων» και οι δίδυμες Μίλα και Δωροθέα.

Η ανάρτηση της μαμάς Ελένης Πετρουλάκη

«Δύο μικρές καρδιές που χτυπούσαν μέσα μου, δύο ψυχές που γεννήθηκαν μαζί και έφεραν φως στη ζωή μου. Και τώρα, δεκαοκτώ χρόνια μετά, σας κοιτάζω και βλέπω δυο υπέροχες γυναίκες, γεμάτες όνειρα, δύναμη και αγάπη», γράφει η Ελένη Πετρουλάκη στην ανάρτηση που αφιέρωσε στις δύο μεσαίες κόρες της συμπληρώνοντας πως δεν ξέρει πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο χρόνος, ενώ οι φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι από γνωστό εστιατόριο απέναντι από την Ακρόπολη.

«Ήταν σαν χθες που σας κρατούσα στην αγκαλιά μου, τόσο μικρές και εύθραυστες, με μάτια γεμάτα περιέργεια και αθωότητα. Και τώρα, στέκεστε μπροστά μου, έτοιμες να ανοίξετε τα δικά σας φτερά, να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο.

Η κάθε μία σας είναι μοναδική, κι όμως, το δέσιμό σας είναι ένα θαύμα. Από την πρώτη σας ανάσα, από τα πρώτα σας βήματα μέχρι τις ατέλειωτες συζητήσεις και τα γέλια που γεμίζουν το σπίτι μας, ήσασταν και θα είστε πάντα η μεγαλύτερη ευλογία μου.

Είμαι περήφανη για τις γυναίκες που γίνατε. Για το πώς αγαπάτε, πώς παλεύετε, πώς ονειρεύεστε. Θέλω να ξέρετε πως, ό,τι κι αν φέρει η ζωή, ό,τι κι αν σας περιμένει εκεί έξω, θα είμαι πάντα δίπλα σας. Να σας στηρίζω, να σας προστατεύω, να σας αγαπώ, όπως την πρώτη μέρα που σας κράτησα στην αγκαλιά μου.

Χρόνια πολλά, αγαπημένες μου! Μη φοβηθείτε να κυνηγήσετε όσα σας κάνουν ευτυχισμένες. Ο κόσμος είναι δικός σας. Και όπου κι αν πάτε, να θυμάστε πάντα: η καρδιά μου χτυπάει μαζί με τις δικές σας.

Με όλη μου την αγάπη, (Η μαμα Ελενη ❤️)

https://www.instagram.com/p/DGsUkKRIPkA/

Η Ελένη Πετρουλάκη λέει «αυτή είμαι στα 53»- Δυστυχώς η τοξικότητα δεν έλειψε στο post ενδυνάμωσης

Η Ελένη, οι κόρες της και ο αθλητισμός

Όπως, ίσως μπορεί κανείς να αντιληφθεί εύκολα, και οι τέσσερις κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς ασχολούνται με τον αθλητισμό ενώ η γνωστή γυμνάστρια είχε δηλώσει τα εξής, σε σχετική ερώτηση, παλιότερα.

«Είμαστε γενικότερα μια οικογένεια που έχει κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής. Πρότυπο για τις κόρες μου ήταν και ο μπαμπάς τους, σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά και εγώ, οπότε το αθλητικό ιδεώδες υπήρχε στο σπίτι από την ώρα που γεννήθηκαν. Δηλαδή δεν είδαν ποτέ μια μαμά να κάθεται στον καναπέ και να τρώει όλη μέρα».