Η Ελένη Πετρουλάκη καμαρώνει με τις κόρες της Δωροθέα και Mila: Αυτό που πρόσεξαν οι fans τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Πετρουλάκη καμαρώνει με τις κόρες της Δωροθέα και Mila: Αυτό που πρόσεξαν οι fans τους

Οι 16χρονες κόρες της Ελένης Πετρουλάκη πέρα από καλλονές, μοιάζουν πολύ και στη μαμά τους, κάτι που πολλοί πρόσεξαν από τη νέα, κοινή τους φωτογραφία.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ilia Ivic είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που έχει αντέξει στον χρόνο, μιας και φέτος συμπληρώνουν 23 χρόνια κοινής πορείας. Σημαντικό ρόλο στην ευτυχία τους φυσικά παίζουν οι 4 κόρες που έχουν αποκτήσει, η 18χρονη Άννα Μαρία, οι 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μila και η 13χρονη Ηλιάνα.

Ελένη Πετρουλάκη:Η πρώτη της φωτογραφία για το 2024 ήταν δικαιωματικά αυτή με τις καλλονές κόρες της

Η γνωστή γυμνάστρια, παρότι είναι αρκετά ενεργή στο Instagram της επικεντρώνεται στο να δημοσιεύει κυρίως, υλικό που αφορά το fitness παρά στιγμιότυπα με τον σύζυγο και τις κόρες της.

Η έξοδος με τις κόρες της και η ομοιότητά τους όσο μεγαλώνουν

Παρ' όλα αυτά, η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με τις 16χρονες δίδυμες κόρες της, Δωροθέα και Μίλα και την 13χρονη Ηλιάνα απόλαυσαν μια βραδιά «μόνο για κορίτσια» διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Η γυμνάστρια έκανε λοιπόν, μια ανάρτηση με διάφορα στιγμιότυπα από τη βραδιά, ανάμεσα στα οποία ήταν και μια φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της.

https://www.instagram.com/p/C6CIZ6crL0C/

Οι followers της, όπως ήταν φυσικό πέρα από το πόσο ωραία οικογένεια είναι και πόσο όμορφες είναι οι δύο νεαρές, σχολίασαν πως όσο μεγαλώνουν η Δωροθέα και η Μila μοιάζουν όλο και πιο πολύ με την Ελένη Πετρουλάκη. Μάλιστα, ένας follower ανέφερε πως «κατάφερε» να την ξεχωρίσει, επειδή φορούσε ένα κολιέ με το μονόγραμμά της.

Με την Δωροθέα η Ελένη Πετρουλάκη είχε κάνει πρόσφατα κι ένα βίντεο στο TikTok με το γνωστό τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Σ' αγαπάω και δεν πάω καλά».

Πάντως και οι τέσσερις κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ilia Ivic είναι καλλονές, κάτι που είχε φανεί κι από την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η γυμνάστρια στην αρχή της χρονιάς μαζί τους.

«Αυτός είναι ο κόσμος μου λοιπόν ,ο δικός μου κόσμος που δίνω την ψυχή μου καθε μέρα και θα συνεχίσω για όλα τα χρόνια που έρχονται» είχε γράψει η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με τις ευχές της για το 2024.

https://www.instagram.com/p/C1mYn-To9vo/

Η μαμά Ελένη Πετρουλάκη

Όπως κάθε μαμά, έτσι και η Ελένη Πετρουλάκη λατρεύει τις κόρες της και πάντα τις στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Κάπως έτσι, τον Ιούλιο του 2023 στην αποφοίτηση της μεγάλης της κόρης, Άννα- Μαρίας η ίδια με αφορμή το γεγονός πως θα συνέχιζε τις σπουδές της στο εξωτερικό έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση.

«Πέτυχες τους στόχους σου μέχρι τώρα και μπορεί να μην ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερες! Πέρασες και περάσαμε μαζί δυσκολίες ,εμπόδια ,κούραση ,αγώνας μεγάλος αλλα όπως είχες γράψει και στο γράμμα στην πρώτη δημοτικού η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα με την αθλητική υποτροφία που τόσο ήθελες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους! Απόλαυσε την διαδρομή, αφέσου και κυνήγησε το όνειρό σου! Θα φύγεις μακρυά εκεί στην Αμερική αλλα κάνω την καρδιά μου «πέτρα» για να πραγματοποιήσεις ΕΣΥ τα όνειρά σουείχε γράψει συγκεκριμένα η ίδια.

elenipetroulaki_1689238930_3145886616114810094_395438204.jpg

Aντίστοιχα και τον Νοέμβριο του 2023 η Ελένη Πετρουλάκη είχε ευχηθεί στην Mila - Μιχαέλα - όπως είναι ολόκληρό το όνομά της - για τη γιορτή της με μια φωτογραφία από το αγαπημένο της μέρος, που δεν είναι άλλο από το γήπεδο, αφού όπως φαίνεται η 16χρονη κόρη του Ilia Ivic ακολουθεί τα βήματά του.

elenipetroulaki_1699428506_3231362988680940566_395438204.jpeg

Η Ελένη Πετρουλάκη πρόσφατα είχε αναφερθεί στις κόρες της και το πώς είναι που όλες είναι στην εφηβεία σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Μαμά-δες.

«Η μητρότητα είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει ποτέ, η πιο ψυχοφθόρα. Η ηθική ικανοποίηση που παίρνεις όμως είναι τεράστια οπότε αξίζει ο κόπος, αξίζει αυτός ο "ιδρώτας". Με τις κόρες μου τώρα δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν. Σε καμία περίπτωση. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και πολύ αυστηρά μάλιστα. Είμαστε σε αυτό το στάδιο της αποκαθήλωσης. Από χίλια δυο κύματα περνάω» είχε αναφέρει με χιούμορ η Ελένη Πετρουλάκη τον Φεβρουάριο στην Τζένη Θεωνά.

«Ευτυχώς, τα κορίτσια μού μιλάνε για τα προσωπικά τους. Ο Ίλια, σαν μπαμπάς, πετάει το μπαλάκι στη μαμά. Επειδή είναι κορίτσια, η σχέση μαμάς και κόρης είναι διαφορετική, δεν θα κάτσουν να μιλήσουν στον μπαμπά τους για τα προσωπικά τους, σε καμία περίπτωση» είχε πει η ίδια σε άλλο σημείο.

Η Ελένη Πετρουλάκη στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στη δυσκολία που είχε στο να αποκτήσει παιδιά με τον πρώην ποδοσφαιριστή, λέγοντας:

«Ήθελα να κάνω παιδιά, τώρα το πόσα δεν ήξερα. Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς. Είναι λογικό να απογοητεύεσαι κάποιες φορές. Δεν έχασα στην πίστη μου. Ήμουν η πρώτη που μίλησα ανοιχτά για τις εξωσωματικές αλλά και την εμμηνόπαυση λες και είναι ταμπού».