Τι μπορεί να κρύβει η Birkin τσάντα της Βανδή; To λαχείο από την Αριστοτέλους που έγινε viral
Η Μελίνα Νικολαΐδη έπεισε την Δέσποινα Βανδή να δείξει στο TikTok τι έχει μέσα στην τσάντα της και τα σχόλια για το πόσο απλός άνθρωπος τελικά είναι η τραγουδίστρια γέμισαν το βίντεο.
Η Μελίνα Νικολαΐδη πρόσφατα και με αφορμή τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε από το Λονδίνο που σπουδάζει στην συμπρωτεύουσα για να την καμαρώσει και να περάσει χρόνο μαζί της. Μαμά και κόρη ταξίδεψαν έπειτα στην Αθήνα μαζί.
What's in Despina's Vandi bag;
Ωστόσο, στο αεροδρόμιο συνάντησαν καθυστέρηση και κάπως έτσι η Μελίνα, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει γίνει πιο ενεργή στο TikTok κάνοντας διάφορα trends ή βίντεο με την καθημερινότητά της στο Λονδίνο που σπουδάζει υποκριτική, βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα «what's in my bag» με την Δέσποινα Βανδή.
Δέσποινα Βανδή: Η μετακόμιση από το σπίτι στα Νότια στη Φιλοθέη- Η αποκάλυψη για τα δωμάτια
Σύμφωνα με αυτό το trend της δημοφιλούς πλατφόρμας, πρέπει να δείξει κανείς όλα τα πράγματα που έχει στην τσάντα του εκείνη την ώρα.
«Και μιας και είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα της ήρθε της κόρης μου αυτή η έμπνευση!», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή.
H Birkin τσάντα της Δέσποινας Βανδή, όπως πρόσεξαν οι πιο παρατηρητικές ακόλουθοί της δεν ήταν το αντικείμενο που μονοπώλησε περισσότερο το ενδιαφέρον στα σχόλια, αλλά ούτε και οι καραμέλες ή οι οδοντογλυφίδες για ώρα ανάγκης που είχε μέσα.
Το αντικείμενο που ενθουσίασε τους θαυμαστές της ήταν μια σειρά με λαχεία που είχε αγοράσει από την πλατεία Αριστοτέλους για να ενισχύσει, όπως η ίδια είπε στο βίντεο μια κυρία. Αυτή είναι η απλότητα άλλωστε, που αγαπάνε στην Δέσποινα Βανδή οι θαυμαστές της.
Κάτι πάντως, που επίσης σχολιάστηκε είναι η πολύ ωραία σχέση που έχει η τραγουδίστρια με την κόρη της. Και η αλήθεια είναι πως απ' όταν ενηλικιώθηκε η Μελίνα, βλέπουμε πολύ συχνά κοινές τους στιγμές στα social media. Αλλά και η σχέση της με τον γιο της, τον Γιώργο, είναι ξεχωριστή.
Η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για τα παιδιά της
«Η Μελίνα από όταν ήταν 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες» είχε πει για την Μελίνα σε συνέντευξη που έδωσε στο Queen και την Κατερίνα Μπούσιου το 2022.
«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες (γελάει). Και τα δύο μου παιδιά από τότε που ήταν μικρά, είχαν σχέση με την κουζίνα. Όποτε είχαμε χρόνο, αλλά και κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα μαγειρεύαμε, είτε κουλουράκια είτε ψωμάκια, μπριοσάκια και διάφορα γλυκά. Θυμάμαι όμως κάτι πολύ χαρακτηριστικό την πρώτη χρονιά που έκανα το My Greece, που γυρνούσα κατάκοπη τα βράδια στο σπίτι μετά τα γυρίσματα και τα ταξίδια. Με πήρε λοιπόν ο Γιώργος μία μέρα στο τηλέφωνο για να με ρωτήσει για τα υλικά που βάζω στο γιουβέτσι. Παραξενεύτηκα στην αρχή. Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη του απόπειρα να κάνει μόνος του ένα ολοκληρωμένο φαγητό. Και μάλιστα μου το έκανε έκπληξη. Μου είπε: «μαμά σου μαγείρεψα γιατί ήξερα ότι θα γυρνούσες κουρασμένη». Με συγκίνησε πάρα πολύ ο γιος μου, γιατί νοιάστηκε για εμένα, γιατί το φαγητό σημαίνει φροντίδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε», είχε αναφέρει αντίστοιχα για τον γιο της.
«Πριν που με ρώτησες τι είναι επιτυχία για μένα, σκεφτόμουν ότι είναι τα παιδιά μου. Νιώθω πως ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί τους, η κούραση. (...) Αλλά η ζωή μου γέμισε όλη με τα παιδιά μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για το ότι ενδεχομένως έδωσα λιγότερη βαρύτητα στη δουλειά μου και περισσότερη στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Γιατί σήμερα βλέπω δύο παιδιά που είναι ώριμα παιδιά, είναι καλοί άνθρωποι, με αξίες, που σέβονται, εκτιμούν, με ευγένεια και «πατάνε» καλά στα πόδια τους. Οπότε όλες αυτές οι ατελείωτες «εργατοώρες» - αν είστε νεαρές μανούλες - να ξέρετε ότι θα ξεχαστούν, οι κόποι και τα ξενύχτια και μια μέρα θα θαυμάζετε τα παιδιά σας, όπως επιθυμείτε», είχε πει σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της.
Στην πρώτη θεατρική παράσταση της Μελίνας, ο αδερφός της Γιώργος Νικολαΐδης έδειξε την περηφάνια του
