Ο δρόμος έχει το δικό του Όσκαρ

Ο δρόμος έχει το δικό του Όσκαρ

Ο Banksy, διαβόητος graffiti artist και σκηνοθέτης του υποψήφιου για Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Exit Through the Giftshop», ξεκίνησε τα κόλπα.

Για τον Banksy σας τα είπαμε ήδη. Και αναρωτηθήκαμε αμέσως τι στο καλό θα ακολουθήσει μόλις ακούσαμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ντοκιμαντέρ του «Exit Through the Giftshop» για Όσκαρ, την περασμένη εβδομάδα. Δεν προλάβαμε να ξεστομίσουμε την ερώτηση και μας έδωσε την απάντηση αντιδρώντας με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα: με graffiti και street art. Γέμισε τους δρόμους του Λονδίνου με τον θείο Όσκαρ σε king size μέγεθος και φρουρούς να τον φυλάνε.

Φήμες κυκλοφορούν, βέβαια, για την πατρότητα του graffiti που ορισμένοι χρεώνουν στον Mr. Brainwash, τον πρωταγωνιστή του ντοκιμαντέρ, παρότι δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο το αν και κατά πόσο είναι πραγματικό πρόσωπο ή αποκύημα -και κινηματογραφικό δημιούργημα- της φαντασίας του σκηνοθέτη κυρίου Banksy.

Με αγωνία, πάντως, περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις του τώρα που η Οσκαρική εκστρατεία του ξεκίνησε κατά πώς φαίνεται και καιρός υπάρχει έως τις 27 Φεβρουαρίου που θα γίνει η απονομή για να τη συνεχίσει.