Η Σοφία Αλιμπέρτη άφησε για λίγο την Πάρο και ερωτεύτηκε (σ)τη Χίο- Το άλμπουμ και η φωτό με τον γιο
Ντυμένη «ελληνικό καλοκαίρι» στηρίζει πάντα και παντού τα παιδιά της. Τα αέρινα looks που επέλεξε για τις βόλτες στο νησί.
Ανέμελη, αυθόρμητη και αληθινή: όλοι οι λόγοι για τους οποίους η Σοφία Αλιμπέρτη επέλεξε πριν από αρκετά χρόνια να εγκαταλείψει την Αθήνα για να εγκατασταθεί στο «νησί της καρδιάς της», την Πάρο, συνοψίζονται και στις φωτογραφίες που μοιράζεται πια από την όμορφη Χίο. Το μέρος που επέλεξε για τις φετινές της διακοπές, μαζί με την καλύτερη παρέα, τον γιο της Μιχάηλ- Άγγελο Βαρθακούρη.
Άλλωστε, ο λόγος της επίσκεψής τους στο νησί δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή του σε έκθεση φωτογραφίας, η οποία έχει τίτλο «Nahiro» και φιλοξενείται στη γκαλερί NSart.
Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε «σπαμμάρισμα» που θυμίζει την πλειοψηφία του κοινού στο Instagram, η ηθοποιός αγαπά να ανεβάζει φωτογραφίες που παραπέμπουν σε καρτ ποστάλ και θα μπορούσαν άνετα να λειτουργήσουν ως ταξιδιωτικός οδηγός ή ακόμη και τουριστική διαφήμιση του νησιού στο οποίο παραθερίζει.
Έτσι, το φετινό καλοκαίρι έχει δημιουργήσει μια εικονική συλλογή στιγμών γεμάτων φως, θάλασσα και συναίσθημα –με κάθε ανάρτηση να είναι και μια ωδή στην απλότητα της ζωής.
Η φωτογραφία αγκαλιά με τον πρωτότοκο γιο της είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική: Τίποτα επιτηδευμένο, τίποτα στημένο. Μόνο μια μαμά και ο γιος της, σ’ ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, στο φόντο του Αιγαίου, εκεί όπου η αγάπη γίνεται το πιο όμορφο φίλτρο.
Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, η Σοφία Αλιμπέρτη γράφει: «Χίος! Η νέα μου αγάπη. Μα πόση ομορφιά, πόση φιλοξενία και τι άνθρωποι!», ενώ δεν κρύβει τη συγκίνησή της για τις στιγμές που μοιράζεται με τον γιο της στο νησί.
Απόδειξη του ότι αποτελεί διαφήμιση το post της μάλιστα, δεν είναι άλλη από τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει η ανάρτησή της, στα οποία μπορεί κανείς να διαβάσει δηλώσεις όπως: «Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα ήταν τόσο όμορφο νησί...υπέροχες εικόνες».
Ντυμένη «ελληνικό καλοκαίρι»
Όσον αφορά τα looks που επέλεξε, ήταν εξίσου μποέμ με τη διάθεσή της. Αέρινα, άνετα και σε δροσερά, λινά υφάσματα που της επιτρέπουν να περιηγείται στο νησί χωρίς να υποφέρει από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.
Σε μια από τις βόλτες της, η παρουσιάστρια και ηθοποιός φόρεσε ένα μακρύ, αέρινο φόρεμα σε off-white/beige απόχρωση, με διακριτικό print και άνετη γραμμή. Το σχέδιο παραπέμπει σε boho αισθητική, αλλά χωρίς υπερβολές, κρατώντας μια chic ισορροπία που ταιριάζει στο στυλ και τη φυσική της αύρα.
Η επιλογή flat σανδαλιών και το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα ολοκληρώνουν το unbothered island look, που αποπνέει άνεση και φινέτσα, για να μην δυσκολεύεται στα σοκάκια του νησιού. Φυσικά, δεν έλειψαν τα απαραίτητα αξεσουάρ, ένα ψάθινο καπέλο και τα γυαλιά ηλίου της.
Σε επόμενη εμφάνιση, την είδαμε με ένα φόρεμα σε ανάλογο ύφος, με την ίδια να επιλέγει ένα εμπριμέ maxi dress σε φλοράλ μοτίβο, σε έντονα ροζ, πράσινα και κόκκινα χρώματα.
Ποιος είναι ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχαήλ Άγγελος είναι ο πρωτότοκος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, ένας νέος που έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στη δημοσιότητα, παρά το διάσημο επώνυμό του.
Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και όχι με τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα και των αδερφών του, Χάρη και Νικόλα Βαρθακούρη. Η αγάπη για τη μουσική, βέβαια, είναι δεδομένη για όλη την οικογένεια.
