Παολίνα Ζογλοπίτη: Η κόρη της Πάολα πήρε πτυχίο - Το συγκινητικό ποστ του μπαμπά της
Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Πάολα, πήρε το πτυχίο της από το Α.Π.Θ. κάνοντας περήφανους τους φίλους και τους γονείς της, που αναμένουν να γίνει «Πρωθυπουργός» όπως έγραφαν στα πανό τους.
Η αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο είναι ένα σημαντικό ορόσημο που σηματοδοτεί το τέλος μιας απαιτητικής αλλά καθοριστικής διαδρομής και την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για πολλούς ανθρώπους. Δεν αντιπροσωπεύει μόνο γνώσεις, αλλά και εμπειρίες, ωρίμανση, ανεξαρτησία και τις μικρές νίκες που χτίστηκαν μέσα στα χρόνια. Μια τέτοια στιγμή έζησε πριν από λίγες ώρες και η κόρη της Πάολα. Η Παολίνα Ζογλοπίτη ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και οι γονείς μαζί με τους φίλους της ήταν εκεί για να το γιορτάσουν μαζί της.
Η Παολίνα Ζογλοπίτη σε νέες travel περιπέτειες στην Ιταλία: Το τρολ με τις πόζες μέσου τουρίστα
Τα πλάνα της Παολίνας με τους γονείς της και το συγκινητικό ποστ του μπαμπά της
Όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι φίλοι της Παολίνας στα social media από την αποφοίτησή της, η ίδια τελείωσε το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Ίσως γι' αυτό και ένα από τα συνθήματα της ημέρας για εκείνη ήταν το «Η Παολίνα πήρε πτυχίο, πάει για το Υπουργείο». Παράλληλα, πολλοί την φώναζαν ήδη «Πρωθυπουργό». Από τις πιο συγκινητικές στιγμές πάντως, ήταν η φωτογραφία με τους γονείς της, οι οποίοι περήφανοι και χαμογελαστοί για εκείνη πόζαραν δίπλα της και στο πτυχίο.
Ο Φώτης Ζογλοπίτης, ο μπαμπάς της Παολίνας, έκανε λίγο μετά την αποφοίτησή της μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση για εκείνη, δημοσιεύοντας επίσης κάποια πλάνα με την κόρη του και την Πάολα.
«ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Πτυχιούχος πλέον του τμήματος πολιτικών επιστημών ΑΠΘ. Συγκίνηση….υπερηφάνεια…ευγνωμοσύνη…!! Δεν υπάρχει μέρα που να πέρασε χωρίς να μας έχεις κάνει περήφανους ..Όχι μόνο για τα πτυχία και τις γνώσεις σου, αλλά κυρίως για το ήθος σου, τον χαρακτήρα σου, τη διάθεση να ζήσεις έντονα τη ζωή σου και να αφήσεις ισχυρό αποτύπωμα!!
Ο ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗΣ- ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο Φώτης Ζογλοπίτης και η Πάολα μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους πριν από αρκετά χρόνια, όμως οι δυο τους έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις. Πέρα από την κόρη τους μάλιστα, τους ενώνει και η μουσική, αφού ο ίδιος συνεχίζει να είναι manager της - κάτι που κάνει από της αρχές της καριέρας της στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.
«Στα 18 μου είχα ήδη κάνει παιδί. Η μαμά μου είναι και μαμά της κόρης μου. Η Παολίνα ήταν σαν αδελφή μου. Αν δεν είχα τη μαμά μου, θα ήμουν η μαμά που θα έπρεπε να είμαι. Δεν έχω πάρει διαζύγιο με τον πατέρα της κόρης μου. Δεν παραμένουμε παντρεμένοι με τον πρώην άντρα μου για το παιδί, αλλά γιατί αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα από τον γάμο γιατί ερωτεύτηκα κάποιον άλλον», είχε πει σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου η Πάολα το 2019 μεταξύ άλλων.
Η ανάρτηση της Παολίνας για τη φοιτητική ζωή που τελείωσε
Λίγες μέρες μετά η Παολίνα έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για την αποφοίτησή της και όσα θα της λείψουν από τη φοιτητική ζωή - ναι ακόμα και ο ήχος που έκαναν τα παπούτσια μου μπαίνοντας στο αμφιθέατρο αργοπορημένη.
«Πτυχίο, λοιπόν. Αντιπαθώντας πλήρως τα κλισέ, δεν θα σπαταλήσω λέξη για να πω πόσο χαρούμενη ήμουν με τις σπουδές μου. Φυσικά και ήμουν χαρούμενη. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μένω ούτε δευτερόλεπτο σε μέρη που η καρδιά μου δεν χτυπά στο κόκκινο. Και η καρδιά μπορεί να χτυπήσει κόκκινο και στα περιβάλλοντα εκπαίδευσης. Θα μου λείψει πολύ το πανεπιστήμιο, γιατί όσο φοιτούσα κυνηγούσα να καταργήσω το 24ωρο κάνοντας ότι μπορεί κανείς να φανταστεί, και δεν συνειδητοποιούσα πόσο το είχα αγαπήσει. Θα μου λείψουν τα εντελώς απαρατήρητα στο μάτι. Ακόμη και ο ήχος που έκαναν τα παπούτσια μου μπαίνοντας γρήγορα στο αμφιθέατρο αργοπορημένη. Θα μου λείψει η αίθουσα μας και όσα ακούστηκαν σε αυτή [παρόλο που καμιά φορά πήγαινες να κάτσεις και δεν υπήρχε καρέκλα]. Οι λεπτομέρειες. Αυτές κάνουν την ζωή γλυκιά, και τις αναμνήσεις νοσταλγικές. Μακάρι να πατούσα ένα κουμπί και να το ζούσα ξανά, ξέγνοιαστα, ευχάριστα, ελεύθερα. Και σίγουρα χωρίς να προσπαθώ να καταργήσω το 24ωρο ή τον ύπνο, στην προσπάθεια μου να δοκιμάσω τα πάντα σε αυτή τη ζωή», έγραψε η κόρη της Πάολας χαρακτηριστικά.