Παολίνα: Οι (πάρα) πολλές αλλαγές στα μαλλιά της 20χρονης φοιτήτριας, TikToker και κόρης της Πάολας

Παολίνα: Οι (πάρα) πολλές αλλαγές στα μαλλιά της 20χρονης φοιτήτριας, TikToker και κόρης της Πάολας

Η 20χρονη πειραματίζεται πάρα πολύ με τα μαλλιά της δείχνοντας ότι δεν φοβάται τις αλλαγές. Το look που είχε στα γενέθλιά της. 

Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι η μοναχοκόρη της Πάολας και του Φώτη Ζογλοπίτη, οι οποίοι- παρόλο που έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή- είναι δίπλα στο παιδί τους κάθε στιγμή. Η 20χρονη είναι TikToker, πολύ ενεργή στο Instagram και ένα κορίτσι που λατρεύει τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

Απόδειξη; Τα διαφορετικά hair looks που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς. Η Παολίνα είναι αρκετά τολμηρή με την εικόνα της και δεν φοβάται να πειραματιστεί, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει ένα πολύ σκούρο καστανό χρώμα, το οποίο είδαμε και στο TikTok video που ανέβασε για τα γενέθλιά της.

Η Πάολα χόρεψε με την 19χρονη κόρη της, Παολίνα, επί σκηνής και έγιναν viral

Το TikTok video με άρωμα... Παρά 5

Η Παολίνα Ζογλοπίτη είχε τα γενέθλιά της χθες (5/4) και γιόρτασε με τη μητέρα της, Πάολα, τον μπαμπά της, Φώτη, και τον σύντροφο της τραγουδίστριας, Λάζαρο Βαφειάδη. Η 20χρονη πια κοπέλα ανέβασε, μάλιστα, και ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok με σκηνή... από το Παρά 5, όπου τη βλέπουμε να σβήνει την τούρτα και να κάνει χιούμορ.

Αυτό το διάστημα η Παολίνα έχει σκούρα καστανά μαλλιά και στα χθεσινά γενέθλιά της τα είχε κάνει χαλαρές μπούκλες.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Παολίνας Ζογλοπίτη

Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι φυσική καστανή, όπως και η μητέρα της, Πάολα, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ωστόσο, η 20χρονη έχει βάψει κατά καιρούς τα μαλλιά της καστανά, έχει όμως δοκιμάσει και άλλες αποχρώσεις. Έχει βάψει ροζ τα μαλλιά της το 2021, υιοθετώντας μία από τις πιο hot τάσεις εκείνης της χρονιάς, ενώ έχει κάνει και ombre.

Ειδικότερα, στα τέλη του 2021, η Παολίνα είχε ombre μαλλιά που ξεκινούσαν από καστανό και στις άκρες γίνονταν κατάξανθα. Μια άλλη αλλαγή που έχει κάνει η κόρη της Πάολας είναι τα κατάξανθα μαλλιά με αφέλειες, που είχε το 2019, αλλά και τα καστανά ράστα, με τα οποία την είδαμε το 2018. Δες κι εσύ τις αλλαγές στην εμφάνισή της στην παρακάτω gallery.

Ο έρωτας και η επιτυχία στις Πανελλαδικές

Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι αρκετά ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στο προφίλ της στο Instagram θα βρεις αρκετές φωτογραφίες με τον μπαμπά και τη μαμά της, τη γιαγιά της, αλλά και τις κολλητές φίλες της, όχι όμως με τον σύντροφό της. Μόνο ένα Insta Story έχει δημοσιεύσει το νεαρό κορίτσι δείχνοντας στους followers της το αγόρι της και that’s it. Προφανώς, προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική της ζωή κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

paolina.jpg

Την προσωπική της επιτυχία, βέβαια, στις Πανελλήνιες του 2021, τη μοιράστηκε η Παολίνα στα social media, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και, μάλιστα, 2η στη σειρά. Τόση χάρα έπρεπε να τη μοιραστεί, άλλωστε!

paolina_panellinies.jpg