H 20χρονη Παολίνα Ζογλοπίτη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες αλλά το καλλιτεχνικό της DNA δεν κρύβεται

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 20χρονη Παολίνα Ζογλοπίτη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες αλλά το καλλιτεχνικό της DNA δεν κρύβεται

H 20χρονη ακολουθεί διαφορετική πορεία από τους γονείς της. Η ομοιότητα με τη μαμά της, Πάολα, και οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι το mini me της Πάολα (Φωκά), η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της, μπορεί να χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια όμως εξακολουθούν να συμπορεύονται μαζί καθώς ο Φώτης Ζογλοπίτης εκτελεί χρέη manager από της αρχές της καριέρας της στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί με την 20χρονη κόρη του, χαρίζοντάς μας υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η 20χρονη Παολίνα Ζογλοπίτη είναι η Πάολα junior

Η Παολίνα είναι σήμερα 20 ετών και σπουδάζει στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία εισήχθη δεύτερη, σημειώνοντας πολύ υψηλή βαθμολογία.

Η νεαρή κοπέλα έχει ενεργή παρουσία σε Instagram και TikTok όπου δημοσιεύει συχνά αυθόρμητα στιγμιότυπα από τη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/Cz_q-ZaNSjY/

Το καλλιτεχνικό της DNA είναι εμφανές, με την ίδια να παρακολουθεί μαθήματα χορού σε γνωστή σχολή της συμπρωτεύουσας. Παρά το ταλέντο της σε χορό και τραγούδι, η ίδια έχει επιλέξει διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό, με τους γονείς της να στηρίζουν έμπρακτα κάθε της απόφαση.

https://www.instagram.com/p/CJebasyDv_E/

Από νεαρή ηλικία η Παολίνα έδινε το παρών στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν η μητέρα της και την καμάρωνε από τα πρώτα τραπέζια μαζί με τον μπαμπά της και αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/tv/CXd066hgLl1/

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και παρά το επιβαρυμμένο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, φροντίζουν να περνούν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CS6lmMzs6Kf/

Η 20χρονη μεγάλωσε με τη μητέρα της τραγουδίστριας, Μαρία, καθώς η Πάολα εργαζόταν από νεαρή ηλικία σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, κυνηγώντας το μεγάλο της όνειρο για μια καριέρα στην Ελληνική δισκογραφία.

https://www.instagram.com/p/CPVTtWMtiWP/

«Αν θα μπορούσα να δώσω την ζωή μου σε έναν άνθρωπο, θα την έδινα σε εσένα, έστω και αν αυτό σήμαινε ότι θα ζούσες μόνο ένα λεπτό περισσότερο από εμένα, γιατί τουλάχιστον θα με γλίτωνε από τον μόνιμο μου φόβο να μην σε χάσω! Χρόνια πολλά, σε λατρεύω και σ’ ευχαριστώ», είχε γράψει παλαιότερα η 20χρονη στο Ιnstagram, εκφράζοντας την αγάπη που τρέφει για τη γιαγιά της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Παολίνας Ζογλοπίτη.

Πηγή κεντρικής: paolinazoglo