«Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Το εξιτήριο της Παπαρίζου και η επιστροφή της
Πριν από περίπου μια εβδομάδα η Έλενα Παπαρίζου χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού ένιωσε αδιαθεσία κατά την διάρκεια των προβών του The Voice.
Η Έλενα Παπαρίζου πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα (15/12) σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας. Η ίδια είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών του The Voice και σύμφωνα με την ανακοίνωση της δισκογραφικής της χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Σάττι, Παπαρίζου και τώρα ο Τσιμιτσέλης στο νοσοκομείο: Μήπως ήταν όλοι θύματα του «burnout body»;
Η επιστροφή της στο The Voice και οι εμφανίσεις στο Vox
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρωινού, η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
«Οι εμφανίσεις τις στο Nox θα ξεκινήσουν μετά των φώτων. Είναι πολύ καλύτερα, ανακτά δυνάμεις και ετοιμάζει ωραία πράγματα. Στο Voice θα επιστρέψει κανονικά», ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης στο Πρωινό.
«Η Έλενα Παπαρίζου εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου, καθώς μετά την χθεσινή πρόβα του The Voice of Greece αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της. Η Έλενα Παπαρίζου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τις προγραμματισμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες. Η αγαπημένη μας Έλενα ζητά συγγνώμη και την κατανόηση μας. Της ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και σύντομα την επιστροφή της στην καθημερινότητά της», έγραφε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έστειλε στα media η Minos EMI.
Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου
Λίγο ώρες πριν βγει από το νοσοκομείο και παρακολουθώντας το The Voice από το οποίο έλειπε για πρώτη φορά, η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια πολύ ωραία ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει και τον Κωστή Μαραβέγια που την αντικατέστησε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του The Voice. Η ίδια βέβαια, είπε πως θα επιστρέψει πιο δυνατή μετά από αυτή την περιπέτεια.
«Μετά από 9 υπέροχα χρόνια στο Τhe Voice, ήρθε η στιγμή που, για πρώτη φορά, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ σε κάποια γυρίσματα για κάτι που αγαπώ βαθιά και που με έχει συντροφεύσει σε τόσο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Στο προηγούμενο γύρισμα, όταν έπρεπε να παραδώσω τα τραγούδια στο #TeamHelena, βρέθηκαν δίπλα μου δύο πολύ αγαπημένοι άνθρωποι: ο κουμπάρος μου Πάνος Μουζουράκης και ο λατρεμένος μου φίλος, Γιώργος Καπουτζίδης. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη και την αγάπη τους.
Και τώρα… στα γυρίσματα που δυστυχώς έπρεπε να απουσιάζω, εμφανίστηκε ο κουμπάρος του κουμπάρου μου, ο ένας και μοναδικός Κωστής Μαραβέγιας, ο Κωστής μου.
Με την παρουσία του δεν άφησε ποτέ η καρέκλα μου να μοιάζει άδεια και βοήθησε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για το Team Helena. Η γενναιοδωρία του, η αγάπη του και το χιούμορ του έγιναν πραγματικό στήριγμα αυτές τις μέρες.
Νιώθω βαθιά ευγνώμων και σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.
Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή.
Κωστή μου, σ’ αγαπώ πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.